::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, May 28, 2009

Semalam Coti

Semalam aku coti...
Sebab bawak mak aku p appointment spital..
Dulu kalo de Bibik, tak perlu coti2 ni tapi skang kena r coti sebab nak anto mak aku lagi, dak kecik tu nak dijaga lagi so terpaksala..
Yang bestnye, bukan aku je coti, siap ngan hubby n Kakak lagi coti ekekeke...
Pas anto mak ke spital, kitaorang p la bayo pape yang patut dan dalam pada tu gak, aku surveyla baju2 besday untuk anak2 aku kan almaklumla bulan depan party besday dia..
Disebabkan aku minat kaler PEPEL n anak2 aku minat kaler PINK so tema aku untuk tahun ni adalah PEPEL n PINK.. Nak tengok?
Nanti ek..
satu persatu ek..
skang baru cari baju..
pastu nak wat kad jemputan..
pastu nak beli barang2 goodies..
uih banyak lg kroje ni..

Abis jek kroje siang tu, petang tu cabut ke umah mentua..
Upanye besday bapak mentua aku daaaaaa
anak dia pun lupa so kitaorang juz banjer dia makan je la...
gambar2 tak snap sebab malas ekekeke


ermmm ingatkan nak p scan arini tapi ntah r, cam takut pun ade..cam ntah, aku pun taktau pe yang aku rasa... takpela.. kalo aku scan nanti, aku kongsi ngan kowang ek hehehehe

post signature

4 luvbites:

UnGu VioLet said...

wow.. tak sabar nak tau nie.. dh scan nnt, bgtau mar yer kak.. :)

atty's said...

tak sabau nak tau..gender baby..huhuhuuh

LoVEaQshA said...

akak cyg!!!
windu sm kamu n ur blog.....
akak g la scan nti leh share ngan weols sume bby apa taw..
sng nk smpn duit bli prezen 4 bby only!!!~hehe

Ena said...

Mar
ekekeke nnt akk btau mar ek..

atty
ko plak over ek :P aku debar ni ekekeke

zura
miss u too my dear muahhhh
ade kna mengena ke jantina baby ngan nk bg baby pezen ni? :P