::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, May 26, 2009

Kopok Lekor

Masa ni dah on the way nak balik dah...
Sebelum balik singgah Pasar Payang tapi japp sangat sebab mak aku bukan larat nak jalan, eksyen jek nak p kat situ..
Alik2 aku hanya beli baju sket n makanan jek..
Nak beli sebenier kat kowang pun tak sempat...
Sblom tu HARUSSSSSS singgah kat kedai kopok lekor ni..
kopok lekor dia memang best gilerrrr!!!


Kalo kowang tak caya, kowang p la cari kedai ni kat Trengganu...
Kat jalan mana, adehh lupa la plak aku nama jalan tu...

Tengok tu! siap bratur panjang lagi drang nak beli kopok lekor ni..
Bukan kopok jek sedap, dia nye kuah pun perghhhhhhhhh marbeles siotttttt

eh! pasan plak hubby aku ni, aku snap gambo dia..
Ni aku guna zoom jek dari dalam keta ni, malas bebeno nak kuar..
wat plak panas giler, so better dok dalam keta ngadap ekon je kan heheheh

Ni la tempat drang rebus kopok lekor tu..
Pelik gak! nape r tak buat kat blakang, bile dia buat kat tepi ni, menambahkan bahang kepanasan yang sediada huhuhu

Ceh! pasan lagik tu..
Masa ni hubby aku nak beli kopok lekor yang dah siap digoreng..
Leh wat makan dalam keta kan...


post signature


3 luvbites:

leadleedeea said...

kopok lekor kat situ mmg best...ader lagi tmpat kopok lekor yg best tau...haaaaa jeng jeng jeng...heheheheee

IeDa said...

nyum..nyum...sedapnyer kopok lekor..nk sket????heheheh

atty's said...

na..apsal ko tak beli tuk aku..10kg na..post ar kat aku.