::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, May 12, 2009

TAG ke-28

Tag ni dah lama aku peram dek kerana puas aku mencari gambo2 masa kecik aku..
bagus gak TAG ni kan.. aku pun selama ni tak amik port gambo masa aku kecik tapi bile kerana TAG ni, baru aku telek yangmana comei gak aku masa kecik kan muahahaha pasan siottttt
so aku tayangkan buat kowang...

SILA PAMERKAN GAMBAR ANDA KETIKA KECIL
(MAXIMUM GAMBAR ADALAH 5 KEPING)

Alaa 4 keping tu kira ok la kan...

SILA PERIHALKAN GAMBAR TERSEBUT
(CTH: TIKA@SEWAKTU BILA, DIMANA, OR ETC)
adehh mana la aku nak ingat... yang aku tau time tu aku dok menetap di Pekan dan gambar di atas original tau.. memang aku tu cuma ekekeke mak ayah aku ske pakaikan aku pakaian laki, sampai time raya pun wat baju melayu, tu pasai aku jadi brutal tu..mujur aku tak bertuko jantina or jadi pengkid..nauzubillahhhh

TIKA INI ANDA MERUPAKAN ANAK YANG KEBERAPA DALAM KELUARGA
Kompemla anak ke-2 sebab aku ade dua adik badik jek ihiks..

PRIHALKAH TINGKAHLAKU/TABIAT/PE'EL,PERANGAI ANDA WAKTU ITU
Alaaa manala aku tau tapi yang pasti mak aku kata jangan berjanji ngan aku pasti aku kan tuntut ekekeke.. Yang len ade gak tapi biar r menjadi rasie sendiri..malu siottt nak berkongsi muahahaha

KONGSIKAN BERSAMA TAG INI KEPADA RAKAN ANDA
(MAXIMUM 15 ORG)
Mak aii.. sampai 15 org ek..
sat..sat aku nak carik
http://perantausepi1306.blogspot.com
http://rindu-memaksaku-menyayangi-mu.blogspot.com/
http://ciklinn.blogspot.com/
http://loveaqsha.blogspot.com
http://yanieputrajaya.blogspot.com
http://azlinamy.blogspot.com
http://tuyaluveeri.blogspot.com
http://mektie.blogspot.com
http://adlin2008.blogspot.com
http://lienurulz.blogspot.com

weh! 10 org cukup r.. ramai giler...
so sape yang kena tu jangan marah ek..
rajin2 buat TAG ni tau ihiks...

post signature

5 luvbites:

neezareef said...

gambo kiri bwh tu sama cam anak2 ko skang

LoVEaQshA said...

Adui kna gak lg TAG..
Nti zura wat yer..
Akak gmbr bwh tue cam ank akakla,yg cam laki tue ingt btl2 laki rupanyer klon..hehe

CuTeMiUt78 said...

uish.. buat gak ko tag ni ya.. eemmmm memang cute je ko ya

PerantauSepi1306 said...

elemek.... kena saman aaa lalu kat sini.. muehehehe nanti den buek yooo

lie_nurulz said...

oh!utk kte pun ada ye..

wokey sis..i'll do that asap..:)