::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, May 4, 2009

Gotcha!

Wahhh sejak balik dari Kursus BTN ni, abang rajin sungguh..
Asik ngadap depan pc jek..
Dah jarang mengulor...
Syabas la bang...

Ceh ampeh!!!
Gotcha u bang!!!!!
Ko men TAGGED upanye.. aku ingat ko wat keje..
hamjadah tol la...
Wehhh, depan CC tu cuba kaber line sket..
Ko ingat CC tu cakap kosong je ke, dia leh ngadu ke bos then bos leh suh dak IT block internet ko tau tak...
Aku dah banyak kali peringat kat ko tapi ko ni degil..
Aku dah penah kena, tu pasai aku ske kaber tapi ko ni lebih ske menunjuk2 plak kat dia..
Ko ingat ko view gambo awek2 ko tu, orang belakang tak nampak ke?
JELAS BANGET bang wehhh
Ko kalo kena block nanti, ko jangan nak tanye2 aku camne nak 'pecahkan' block tu ek..
malas dah aku nak tolong :P

Anyway.. perubahan ko yang satu lagi tu aku respek..
Moga ko teruskan, jangan henti2 kan dah...
Bagi aku, hehehhe entahla..bile nak insap muahahaha

post signature

2 luvbites:

RaFFLeSiA MeRaH said...

kita ni walaupun skrin x ngadap bos, time bos dtg jerrr sure terus klik kat word or excel, wakakakaka....tapi kena pantas dan cekap yer....

neezareef said...

brader tu post ape tu..selamba kodok jek..

kt opis aku ni ade gak..PAP..terang2an dia bkak youtube wrestling lggg...

sah2 org lalu lalang blkg dia...

skit2 masa lg aku basuh la budak tuh..baru sah tuhh