::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, May 14, 2009

Ngidam datang lagik...

Aduhaaaaaiii
ngidam aku datang lagi weh...
camne ni wehhhh
arghhhhhhhhhhhh mesti hubby aku takmo tolong huhuhuhuhuhu
kowang nak tau pe yg aku ngidamkan?
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v


aku ngidam nak TRIONOVEL ni huhuhuhuh
best2 belaka sinopsis dia wehhh...
adeeeeeeehhhh camne niii...
B, leh tak B (sambil mengedip2kan bulu mata yang kontot ini huhuhuhu)
psss nak tau?
novel2 dulu pun lom abis, pastu novel2 yang terbaru ni yang aku mintak tlg orang belikan di Pesta Buku PWTC tu pun lom dapat lagik.. ni kan plak nak yang baru ni ekekekeke
kompem hubby aku geleng2 pala ekekek
B, kena faham tau..NGIDAM nihhhh!!! ihiks...

Ekcelikan kowang... akak Fiza Nordin nak tulun aku tau dapatkan novel2 ni, siap bg murah lg tapi dengan syarat beli lebih dari 3.. itu no hal tapi masalahnye aku ase cam susahkan dia plak.. Yelah, dia kena plak p Shah Alam tu belikan walhal harga yang dia kasi tu murah beberapa hengget jek ngan langganan pos.. Nanti susahkan dia plak nak kena pos atau pe kan so aku ase... bek aku langgan pos jek...
Anyway kak, thanx ek sudi nak tolong Ena.. Ena ase Ena guna langganan pos jek la tapi novel2 akak tu Ena nak beli gak erk! syhhhhhhhhhhh jangan bising2 tau.. nanti hubby marah huhuhuhu

post signature

3 luvbites:

LoVEaQshA said...

Wah yg dlu pn xterbaca nk bli lg..huhu
Nie btl2 tamak nie!!!
Nti nk pnjm leh?huhu

sweetfiza said...

ni betul2 ngidam ni ...
hehehe...ye ke ngidam ???
mcm mmber fiza dulu, masa world cup thun bila ntah ek ...
boleh plak ckp ngan hubby dia ..dia ngidam nak bola world cup tu ...huhuhu....
merepek betul dah ni ....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

mcm best jer novel2 tu..
hehehhe nak kena beli nih

(^_^)

♣♣ Yanie Putrajaya ♣♣