::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, December 2, 2009

Buaian Auto

Hehehehe
Akhirnye aku beli gak buaian auto ni..
Bukan pe, susah tol suh anak2 dara aku tu tolong buaikan Babynya...
Baby plak jenis nak buai jek slalu, kalo buai benti, dia mulala terjaga..
Aku nak wat keje pun susah so nak tak nak beli la jugak buaiannya...

Inilah rupanye....
Banyak bentuk tapi yang ni aku pilih hehehe

Dan ni gayanye...
Juz letak Baby, pasang buai auto then kita leh wat keje ngan aman sebab Baby tido lena hehehehe


post signature


4 luvbites:

♥ QaseH ♥ said...

kak jgn selalu amal kan,,ada bhaya nyer,,cz member kiter gne benda ni kctn anak dyer x braper elok..cz benda ni akan memngegarkan otak bayi,,,

sI tEDI said...

bahaya tak buaian auto ni>

FIESYAH said...

pakai bateri ar kak?

Nida said...

Lepas ni nak kemana2 kena berbuai je ler... kalau tak sure tak tido.. hehe.

p/s: teringat masa gi jamuan kahwin, anakku menangis sakan sebab nak tido.. buai takde masa tu... last2 tido sendiri sebab penat menangis.