::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, December 10, 2009

Lauk weekend

Sardin sempoi

Telo dadar kosong

Dan pencoci molot sebiji buah belimbing
(eh acah jek.. mana makan pun buah belimbing tu)

muahahahhaha
kan aku kata time wekend memang aku malas masak..
tapi bila mengenangkan dok umah seharian tu so terpaksala masak yang simple2 jek..
tapi yang aku skenya family aku ni, aku masak sesimple mana pun tetap licin..
Ske tengok anak2 aku makan..
Ske tengok pe yang aku masak licin
Ske jugak trima pujian2 drang..
Ske tengok bila drang semangat makan, wat plak sampai tambah2 hehehe

nak tau nape kosong n simple belaka?
sebab aku n family tak makan sayo..
Kalo makan pun juz karot jek (itu aku n anak2 aku r..)
bagi hubby aku plak hanya sayo2 tertentu jek..dalam 2..3 sayo je dia leh makan..
so hanya mak aku je makan sayo..
tu pasai kalo aku masak, aku wat sayo sket je untuk mak aku..
save bajet kan family tak makan sayo ihiks..


post signature

6 luvbites:

neezareef said...

ko tau ena dari kemarin aku dah brangan nk mkn sadin ngn telo dadar..tgk2 ko dah wat weekend..mmg menyelerakan mkn panas2 nak2 time ujan..mau tambah x benti2

atty's said...

adoi hai..sedapnya sardine ..tu aku lapo nie..

Auna said...

Auna pon makan kat umah simple2 jer janjikan perut penuh ...
huahuahua..
lapo dah ni ...

SyuQ said...

terus jd lapaq... ;-)

CuTeMiUt78 said...

aku baru je masak sardin cili api mlm tadi.. memang licin... eemmmm tak makn sayo blh save budget erk..

FIESYAH said...

simple mane pun omak yg mask pasti licin...