::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, December 21, 2009

Kamu Gembira Ibu Bahagia

Aritu seperti biasa tiap2 minggu aku kena bawak mak aku p fisio tapi kali ni jek aku tak masuk opis smula, ase malas la plak ihiks...
So pas aku anto mak ke fisio, aku bawak anak2 aku ke EC Mall..
Slalunye tinggal ngan Abah dia jek tapi disebabkan aku tak masuk keje smula so aku amik peluang bawak anak2 aku p men, sian gak kat dorang asik memerap dok umah jek..

Aku memang bercadang nak bawak drang kat cni time takde orang almaklumla anak2 aku ni pemalu owangnye.. Kalo de orang mampuih la drang nak men, tengok orang jela dia pandai so kali ni drang bernasib baik sebab takde orang langsung..

memula men menan kat luar dulu
Kakak dan Adik nek taxi..
1 token RM1..mahallll tapi takpela, skali skala

Pastu nek Doraemon plak
Sonot dan bahagia Ibu bila melihat anak2 ibu gembira..

Pastu men jongkang jongkit plak..memula takut gak kot2 Kakak tak le naik tapi ok jek ihikss

Kakak siap berposing lagi..

Pastu nek keta lagik..
Asik Kakak jek drive..tak aci tol Kakak ni, mujur la Adik ok

Pastu nek ikan buntal ni tapi yang ni btol2 merugikan sebab ntah pape.. masuk jek wit, ikan ni tak wat pape pun..dok kaku camtu jek cuma gambar 'tv' dalam tu jek dok tuko2..
Ampehh!!! rugi RM1 aku HUH!!!

Pastu baru drang men menan kat dalam ni..
Sorang masuk RM3 tapi aku dia tak charge la sebab aku bukan nak men kan

Sebelom masuk kena pakai 'gelang' ni dulu

Ibu siap kaco drang suh posing dulu sblom men ahaks..

sonok gak tengok drang men..
Ase nak men sama plak muahahaha

nampak puas ati ngat drang men ni..

tapi yang sesaknye, nak men lagi n takmo balik..
Bile balik masih dok tanye bila nak p lagi..aduhaaaaaaaaiiiiiiiiiiii


post signature


9 luvbites:

Nida said...

Main jongkang jongkit tu mesti tak seimbangkan..hehe.

Seronoknya jadi bebudak kannn.. Awat ler zaman kita dulu takdok menan2 ni semua

CuTeMiUt78 said...

aahhaass.. bebudak cenggitu la

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena....best kan bawak anak2 main...ske nengok derang gelak2 lari2 gitu....best sesangat...

ibu emy efy eqy said...

best jugak sesekali bawa anak2 berjalan2.

kesian tengok mereka terperap kat rumah. maklumlah cuti sekolah.

you are the best mom!

Emy Omar said...

Budak2 memang happy kalau dapat naik mainan macam tu kan..saya kalau gi tesco ke JJ ke sure kena cukai dulu sebelum dapat tuju ke lokasi sebenar..tapi sebab anak gemar bebenar maknya turutkan juge la..sekali sekala takpe la kan..

neezareef said...

anak2 aku pn kemain suke main menda gitu...token..50sen jek..tp sorang nk 2trip..x ke rm2 jugak jdnye...huhu

saya said...

kaka & adik tu mmg riang selalu ye.. baby pon happy2 je. saya selalu je baca blog ena tapi jrg sekali tggl jejak.. have a nice day!!!

Love Says it All~ said...

MAKEUP CLASS INFO :
DATE: 9/1--->> SHAH ALAM (RM150)
TIME: 10:30 AM-5:30 PM

DATE: 15 & 16 JANUARY ----->> TERENGGANU & KELANTAN (RM250)
TIME: 10:30AM-5:30PM

DATE: 23 & 24 JANUARY -----.>> BRIDAL MAKEUP CLASS (2 DAYS) IN KL (RM500)
TIME : 10AM-5:30PM (FOR BOTH DAYS)

-MAKEUP, LUNCH, CERTIFICATE PROVIDED
-BRING YOUR FRIEND, GET RM20 DISCOUNT PER PERSON YOU BRING

BOOK NOW, LIMITED SEATS!!!!

http://www.eyrarizal.com
http://www.lovesaysitall.blogspot.com
FB: Eyra Rizal / Eyra Rizal Touch

atty's said...

mesti budak2 tu happy kan ..kau tak join ke na. .