::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, December 14, 2009

Mummy Curry


Kali ni kitaorang makan kat Mummy Curry
Ekceli mak aku yang pesan Mee Kari so nak yang sedap pergila kat cni.. tak tau r sedap ke idak sebab mak aku yg makan kan...

Dikesempatan itu kitaorang pun makan la kat ctu..
Air biasa je yang di order...
Tak reti r air pelik2 ni.. cuba sugget sket air pelik ihiks..

Yaaa Ibu yang pucat..
Kalo kuar gitu2 n malam plak, tak kose Ibu nak mekap2 ihiks...

Sempat lagik Abah berposing ngan Baby..
Baby baru baik dari selsema alik2 bawak kuar malam semula, selsema dia datang kembali
adeeeeeeehhhh truk tol Ibu dan Abahnye huhuhuhu

Vavavavava
WiFi percuma weh..
Pe lagi, on la wifi kan
Sempat la surf facebook n email..
Hubby dah nek jeles tapi takle nak wat sebab anak2 sebok nak tengok kat henpon dia muahahaha

PErgi makan kat Mummy Curry tapi order Nasi Paprik ngan Chicken Chop ahaks...

Bila Ibu dah rodok2 makan telan makan telan..
Trus giliran Ibu plak pegang Baby n Abah melantak dengan slownye HUH!!!
Pegang jap jek sebab masa tu Baby dah layu mata nak tdo.. so pelagi, dia wat la amukan manjanye itew...
Nak taknak terpaksa bawak Baby dalam keta sebab kat situ ade CCTV, kang naya plak gambo aku masuk laman web huhuhuu


post signature


2 luvbites:

Emy Omar said...

ish..makan2 rupenya..macam mana budak kecik tu dah baik ke selsema nye??

FIESYAH said...

mak aiii...lame x mkn chicken chop...