::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, December 10, 2009

Dah bertambah sket

Dah bertambah sket barang2 di rak QAISYA
Tu disebabkan barang2 KFC aritu la..
Bila la leh wat lawo btol bilik QAISYA ni ek..
kalo ade witlebih, memang aku design kaw2 punye anak2 dara aku ni..
Biar drang ske je dok dalam bilik ni..
Masalahnye susah kalo umah tingkat 2 ni, sebab hanya masuk bilik time nak tido jek..
Kalo umah stingkat tu, leh la gak letak baju2 drang kat dalam bilik..

Oh ye, aku ade beli satu set cadar serta ngan langsir lagik untuk QAISYA..
klesss gitu ihiks..
semangat wat anak2 dara aku..


post signature

2 luvbites:

Nida said...

Salam..

Seronokkan ada anak dara ni.. macam2 perhiasan boleh belikan...hehe

CuTeMiUt78 said...

eemmmm bagus2 memeriahkan koleksi bilik anak2 dara