::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, December 15, 2009

Yeee dah sampai

Aku dah lama tak coping Novel Alaf21..
Ade gak aku hint
P-NA mintak tolong dia belikan novel cuz hubbynye keje kat situ..
Elok2 mengorder alik2 ade Pesta Buku plak..
Dapat 30% plak tu..slalunye dalam 20% jek..
Kalo beli kat POPULAR juz get 10% only..
Alhamdulillahhh...
Aku ape lagi, order la pe yang aku berkenan kan...

tadaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dah sampai punnnn....
kali ni aku guna alamat opis sebab dah setengah tahun aku keje kat sini kan..
Bukan pe, kalo guna alamat umah, susah mak aku nak amik parcel ni so better guna alamat opis kan..

Nie dia model NOVEL ALAF21 aku untuk ujung tahun 2009 muahahaha

hikhikhik...
Skali borong wat plak 30% tu kena la banyak kan..
10 buah buku belakanye ngehngehngeh...
Sume orang kata aku nak jual walhal aku yang membelinye malah ade gak yang terkejut aku bole baca novel2 sedangkan anak dah 3..
Pe? kowang ingat ade anak takle baca ke?
Baca novel kena ketepikan anak2 ke?
Sory sket...
Sambil nenen tu baca la jap muahahahah

hoyeeeeeeeeeeeeeee
Dah bertambah koleksi buku2 novel aku...
ade sebaris lagi buku kat blakang tu...
ske!ske!

Anyway thanx P-NA..sory ek menyusahkan P-NA dan hubby..
Lenkali nak mintak tolong lagi, jangan serik ek ekekekeke


post signature


6 luvbites:

♠ y.a.n.i.e putrajaya ♠ said...

uish...
bnyk nyer novel..
dah mcm kedai buku
hehhehhe

ibu emy efy eqy said...

hu yoo! byknya koleksi novel ena. respectlah...

memang best kalau baca novel terutamanya novel cinta.

akak selalu pinjam kat library sekolah...

Emy Omar said...

Wah bestnye ada koleksi novel terbaru ye.Kita suka gak baca novel ni tapi sejak2 belajor hari tu tolak ketepi jap ni dah abis belajor boleh sambung collection balik..Selamat Membaca ye

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...hamboi banyak nya borong...dah boley buka library dah...jeles i tau...

FIESYAH said...

rajin ar akak bc novel...syah bc s/khabar pun x abis2...he...he...

Ena Qalinsya said...

yanie
nama pun minat dik so pulunnn la hehehehe

ibu triple E
erk kat library ade ke? library cni tak besttt

emy omar
takpe, pasni sambung lik baca ek ihiksss

alimaz
hahaha tu pun hubby asik jeling2 ihiks

fiesyah
hahaha cam paper tu tebal la plak sampai tak abis baca tu :P