::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, December 3, 2009

Di Pagi Raya

Disebabkan kitaorang tak sambut Raya Haji so harusss kitaorang menempel ke umah orang untuk makan makanan di pagi raya muahahaha
So umah yang kitaorang serbu adalah umah mak sedara aku di kampung sebab mak aku ajak balik kampung..
Yang membosankan (erk! aku dah bosan ke?) time besday baju pepel pink.. time kenduri baju pepel pink.. time raya baju pepel pink n yg pasti byk tol baju pepel pink kitaorang pakai skang ni muahahaha sampai hubby aku dah gelengkan kepala dah ahaks..
nak wat camne, dah namanye ske kaler tu kan..

menjamu selera meehoon soto..
ske!ske! dh lama tak makan n mmg my peberet

Kakak 3x menambah nasi impitnye..
Org kata pedas tapi dia semacam makan...

Mujur ade orang yang sudi jaga dan tengokkan Baby, leh r Ibu dia makan dengan tenang jap ihiks..


post signature


1 luvbites:

ikiqzana said...

sedap tu meehoon soto..