::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, December 9, 2009

Men bowling

Asik koke je kan so kali ni aku nak bawak drang ikut hobi aku plak..
memula drang taknak, lama2 drang excited plak ihiks..
ha tgk tu...
sorang mengepak sorang terkangkang..
pestaim aku men pakai baju kurung huhuhu
nak selak2 asenye.. nak jalan n baling pun takut2 sebab takut tersembam huhuhu
tapi enjoy giler men..
sampai 4 games dorang tibai men, excited punye pasai..
aku men 3games pun dah ase nak demam
almaklumla dah setahun tak pegang bola boling, baling pun asik tersasar jek..
aku bersama adik aku, Mady..
Masa ni men ari Jumaat, sblom dia p solat kitaorang kidnap dia men jap pastu dia p solat..
Pastu kitaorang sambung men
tengok markah aku..sungguh truk sebab dh 1tahun tak men bowling huhuhuhu
memula men lagi truk, tak sampai 100 pun uhuks..

kami enjoy men ni...
drang siap tetapkan tiap2 ari jumaat men bowling lagi..
giler tol hahahhahaha


post signature


4 luvbites:

FIESYAH said...

x pe kak pas ni hentam g....
cayok2!!!!

ibu emy efy eqy said...

bestnya main bowling.

akak nak pegang bola bowling pun tak reti. silap2 gaya, dengan akak2 sekali berguling2...

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena....dah lama saya tak main bowling...

Farasela said...

Salam Kak Ena...maaf le dah lama x jenguk...xde internet kat office baru & kat umah pon...so, biler blk umah mertua je le ada...bestnyer tgk akak men boling..nie sy nk lepaskan gian men boling x lama lg...kalu kiter jumpa, jom boling skali! Insyaallah....