::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, December 29, 2009

Hoyeee dah sampai..

Baru2 ni aku p surf ade satu kedai jual Cloth Diapers n sewaktu dengannya yang baru bukak..
Ermm Cloth Diapers kat situ ok la, murahla jugak..
Kalo CD yg murah tu jenama Babyland, leh dpt dalam RM25 jek..
Tapi kalo yg mahal tu dalam RM48..
Aku ni serba salah nak try sebab dia kata cuma leh tahan 3..4 jam..
Bila masa plak aku nak gunanye sebab aku kan kroje.. takkan la org rajin bebeno nak cara ke pampers Baby jek so aku try la dulu CD murah tu.. (sampai skang pun CD tu lom guna lagik huhuhuhu)
Pasti tingin beli Baby Tight sebab dia skali ngan suar dan stokin kan..
Dah la tak banyak pilihan, reganye dalam RM17.90..
Pastu tetiba aku tingat ade laman web yg menjual mende2 alah ni so aku surf la blog
Qis n ternyata aku trus berkenan so oder2 la

Dan pagi senin tu dah pun sampai..
Tak tido malam aku dibuatnye sebab tak sabar menantikan bungkusan ni hehehe

Nie la legging yang aku order..
Aku nak try satu dulu, kalo ok kompom aku nak oder lagik..
Murahh!! cuma RM7 jek

Nie plak Baby Tight..
Eh yg kaler pink tu nampak cam kaler kunen la plak..
Nie pun aku nak try gak sebba peha Baby kan beso, tapi Qis kata tak menyakitkan baby sebab kainnye lembut.. AKu nak try r ugak..
Dan yang ni cuma RM12 jek satu..
Murahkan...
So sesape yang tingin coping baju2 baby, leh r ke blog
http://stylobubble.blogspot.com

thanx Qis..
Nanti kita berurusan lagik ye hehehe


post signature


6 luvbites:

atty's said...

mcm2 patern dah kan .lelawa..
ko kasi aku sms..aku takleh nak reply..keypad rosak..huhuhu ..aku tak join lah gath..tu de hal

Diarihatiku1976 said...

lawonya legging tu.. kenan ler..

CuTeMiUt78 said...

eemmm klu ada anak tecit ni.. macam2 nak beli kan..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...hai soping barang baby lagi....best nya....

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...ena.. soping barang baby lagi....eeemmmmm dapat baju baru lagi la baby....kak berdua tu tak jeles ka....kekekeek

Lina said...

mmg cantik legging ni klu ada saiz qistina aku nak beli nanti