::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, December 16, 2009

Kasut baru lagik...

hukhukhuk aku TERPAKSA beli kasut baru lagikkk..
Jenama pun BATA jek..
Terpaksa ye bukan saje2 sebab kasut yang aku beli aritu cam tak best n tak slesa plak..
Masa test aritu ok jek tapi bila pakai btol2, huhuhu tak best langsung almaklumla kasut tu untuk kaki yang runcing (RUCINI) tapi aku wat terforgot tang itew, degil gak nak beli..haa tu la padahnyeee..
Memula ingat nak jual ke kawan jek dengan separuh harga..tak rosak pape pun lagi tapi alik2 kawan takmo la plak sebab tinggi kasut 2 1/2... so kasut tu aku juz perap je la dalam kotak huhuhu
erk! ade sesape nak beli tak? huhuhuhu...

kali ni aku beli lagi tinggi inci nye muahahaha
tapi tumit tebal la..
aku ase dalam 3inci kot..agak2nye lebih kot ahaks...
PUAS ATI ;)


post signature


4 luvbites:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ena...hai kasut baru lagi.....kasut hat lama tu kalau tamo mai juai kat kami...tapi saiz brapa ek....

PerantauSepi1306 said...

muehehehe.. akak pun tak bleh beli kasut2 tirus di depan nie.. kena carik style kembang semangkuk... ;D

Ena Qalinsya said...

alimaz
btol ke ni? baru pakai 2x jek.. saiz 5, padan tak? huhuhu

CuTeMiUt78 said...

eemmmm BATA pun not bad gak sekarang ni.. cantik2 designnya..