::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, April 6, 2009

ade lagi........

ena:
kpd semua aku ni memang kuat perasan hehehe..
(ada di chat box)
ish..ish...ish....
sapela yang dok tak puas ati ngan blog aku ni ek..
siap guna nama aku n letak website aku lagi bagi mengomen diri ku sendiri...
takpela, yang pasti dan aku yakin, kawan2 aku kenal sape aku..
kawan2 aku tau yangmana aku ni kuat pasan atau tak..
jangan kerana dia rasa komen2nya akan membuat aku tersentap, dia tersilap!
sebab aku tak penah plak paksa dia menengok, menjenguk malah menskodeng gambar2 malah ayat2 di blog aku ni hingga membuatkan dia rasa aku pasan ekekeke
lantak p laaa...........

6 luvbites:

LoVEaQshA said...

Erm kak ina biasal tue kekdg owg nie xleh tgk kita sng..Cam yg zura knala tp bkn dia kutuk cm dia akn ada dmana saje zura ada..
Agknyer kita nie glamer sgt dia nk tmpg glamer la tue sb dri dia xda owg nk bg perhatian..hehe..
saba yer kak ina..

~~ciklinn~~ said...

ko ingore jer manusia2 sengall camtu..... hehehhehe

dia benci tapi rindu tu... hahahha

Anonymous said...

itulah namanya secret admire...sabau je laa na...janji dia x apa2kan kita..tak akan jadi kudiss na.. cabaran namanya tuuu..org macam tu kena pandai tackle hatinya...ajak buat teman atau saudara...tak rugi..dpt pahala.. -kakakmu

Ena said...

zura
kite ni glemer ek..
ni ase nak ketawa ni..
tp ok gak kan, atleast ade gak org nak amik tau hal kiter tanpa kiter suh ihiks..

ciklinn
benci tp windu ek..
btol gak tu..kalo benci dia tak jenguk.. ni kes windu tu alang2 tinggal gak komen kan ekekek

akak
agak2 la akak, mu ni sume org nak disuruh wat teman atau sedara.. tak kose nyah!! tak kose jugak nak tackle.. bek tackle ati laki aku, pekdahhh sket ihiks...

CuTeMiUt78 said...

ish.. ko jgn layan kan org cenggitu na.. biar kan je..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

sabar ek..