::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, April 21, 2009

Seronoknye..

Pagi ni ujan... tapi idakla selebat mana cuma biasala, aku kan seorang istri yang manja lagi mengadesss so bagi aku kalo ujan tu kompem tak reti bawak keta...
Takut woooooooo...
Aku ni nampak jek berani tapi penakut yg amat..
Takut pape yang terjadik sebab aku ni kekadang cuai gak so better aku suh laki aku anto ke tempat keje kan ngehngehngeh..
Tapi kalo nak ikut dia, kena la kuar awal sket dari umah huhu bermaksud sampai ke opis pun awal la huhuhu takpela, janji laki aku anto n aku tak drive...
ske!ske!ske!

Muka aku yang amat ceria bila p keje hubby anto ihiks..

Ermmm kowang pasan tak? Bile aku ade cite sampai dua ari entry aku tak henti2 kan tapi bile takde cite, berhari2 entry aku kaku camtu je kan ihiks... Nak wat camne...
Kekadang memang takde mende nak cite.. kekadang bz n keadaan tak mengizinkan dan kekadang jugak takde mood so kali ni banyak entry2 aku yang tertangguh so kowang jangan muntah plak bile membacanye ek.. Mayb leh wat sampai 3..4ari entry2 yang aku simpan ni.. so jangan marah ek kalo entry2 tu sume yang berlaku minggu lepas...
Oh!Ya.. aku MC semalam..
Sakit urat belikat... silap tido kot..
Sakit woooo nak bersin n batuk pun tak lepas, punyela sakit tapi alhamdulillah... arini dah ok sket walaupun masih sakit...
Ok..enjoy k dengan entry2 aku yang akan datang ihiks...


post signature


5 luvbites:

ima shhs said...

A'ah rr Ena, mlm td mmg ujan lebat sgtt... mujur pg dh benti...mmmm...

De' Sal said...

Wah wah sonot ya hubby antor,takyah susah2 bawa keta kan...

Hari yang ceria nampak.....

LoVEaQshA said...

Tp mmg best taw lau g keje hubby anta n amik,sb xpyh sush nk tekan mnyk bgadap jem..
PAstu siap leh pejam2 mata lg kn,ilap2 leh ada bnyi lg..hehe

atty's said...

TIME2 GINI LE NAK MANJA2 NGN CIK ABG YE NA..

CuTeMiUt78 said...

oh.. muka ceria kan