::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, April 28, 2009

Mandian mandi

Hmmmm kowang pakai mandian mandi pe ek..
Mak aku dah lama pakai mandian wangi ni..
Kekadang ANTABAX..kekadang DETTOL...

Anak2 aku plak dolu2 kala aku bagi pakai mandian JOHNSON tu la tapi bile dah besar aku bagi pakai FAMILY ESSENTIAL ni jek..
Harga pun murah...

Aku plak guna sabun MAY ni jek...
Sebab dulu aku ase kalo pakai mandian picit tu cam tak bersih jek badan sebab badan rasa licin jek pas mandi walhal silap aku.. tu namanye tak bersih mandi la cuz sabun masih melekat kat badan ekekeke..
Akhir2 ni aku ase cam pakai sabun ni, tak lekat bau wangi kat badan..
So aku try la beli mandian ni...
Wangi gak walaupun produk tak glemer mana..
Anak2 aku skang ni pun kalo pelok aku pasti ckp aku wangi ekeke..
Harga pun murah.. Berat 1000g baru RM6.90
Mandian susu kamben + UV White..
Wahh pasni puteh la badan aku dan hubby..poyosss ihiks..

post signature

4 luvbites:

LoVEaQshA said...

Wah pasni nti lau jmp kak ena msti putih bersih kn????
Sb dh pki sbun susu lg tue...
aduih msti bersilau mataku!!!

jalilah_jy said...

sejibikkkk macam kak guna sejak dulu lagi...mandian susu goat ni...membekkkk membekkkk

leadleedeea said...

lead suke pkai lux...rasa seksi..haha saya pon poyo~!

RaFFLeSiA MeRaH said...

skrg pakai lifeboy (ejaan x ingat, hikkkss...) antabax tu penah beli, lum abih lagi, mula guna tu rasa cam wangi, lame2 guna rasa mcm guna sabun dynamo basuh kain puloksss...wekekekeke.....