::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 1, 2009

Earth Hour

ermmm masa bergelap tu kowang ikut tak skali?
aku sahut saranan tu tapi kan huhuhu
tak sampai 5minit, anak2 aku dah berbunyi suh bukak balik lampu..
anak2 aku ni penakut, takle bergelap malah takle bunyi kuat2...
so sempat 5minit jela aku sahut saranan untuk kempen Earth Hour tu huhuhu

4 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

emmmm... aku ikut gak.. sib baik budak bulat tu jenis tak takut gelap.. smpi tertido2 kami

~~ciklinn~~ said...

aku pun vote gak tapi gi kuar rumah carik lampu... hahahhahah

neezareef said...

lor pnakut upenye anak2 daras tuhhh 5min je layan gelap ek

Superstar said...

i love you for supporting earth hour walaupun utk 5 minit!!