::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, April 14, 2009

Di pagi hari

Ekceli pagi ni kena bangun seawal 5pagi sebab ade solat berjemaah, solat tahjud dan solat hajat..
Mak aiiiii dah cam kat skolah la plak...
Disebabkan aku ni memang ketegaq, gpun mende ni sume tak wajib nak pergi asaikan kita tunaikan kewajipan kita untuk solat 5waktu pun dah memadaikan so aku pun dengan beraninye menyambung tido yang tak seberapa lena ihiks....
mujur kaki tak krem, mayb tak panas sangat kot sebab geng sbelah aku pun peknen so sama2 punyai haba badan yg kuat ekekeke


Tapi bile bab bekpas...... HA KO!!!!!!!
Nila menu aku slalu..
Disebabkan freekan so amik selagi prot ko leh melantak muahaha..
Duduk 2orang satu meja tapi makanan penuh meja macam makan 4 org muahahah
best wooooooooo dapat makan camni ekekeke

Pas makan kenala masuk kelas kan..
Stat kusus...

Aku yang hepi kekenyangan namun baby ku masih menendang2 lagi..
'Lapar lagi ke sayang? biar btol... Ibu dah tak larat bawak badan dah ni huhuhu'

Sempat lagi berposing...
Ceh abang kononnye wat keje la tu walhal tengah surf tenet..
Otel kata FREE WIRELESS tapi still kenot connect.. ampeh tol!!!
Tipu ek otel ni... blasah jugak kang!!!
Mujur aku download MP3 aritu so sesambil wat keje, dengar lagu, kan indah namanye tu hehehe

tengah bincang2 ngan fasilitator, sempat lagi tu berposing ihiks....


post signature

8 luvbites:

syareena said...

klu kursus ni kene tang hotel yg best, mknn sedaaapppp tu part plg best hehe...

tang kene wat keje sgt x best....

LoVEaQshA said...

wah sedapnyer mknan itu..
dh lm xmkn tembikai,nie yg xleh thn nie..
wlpn org kata xelok mkn tembikai sapa yg nk try prgnant tp ku dh xksh skrg,dh teringin baik mkn jer..
Btl tak kak???

atty's said...

tang makan2 tu yg besh..

[yAN!e][pUTraJAya] said...

berseri2 mak buyung

hehehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

ima shhs said...

Kalo kusus kat hotel mmg best mknnnya...

Ena, kene paksa rela dgn MAMPU ke.. sama rr cam ofis akak...heheheh

PerantauSepi1306 said...

ena... baby... ;D tak terlambat nak ucapkan congrates ni ye.. eiiiii jeles tau.. hehehehe selamat berkursus ena.

Ayen said...

Dlm2 sakit gg tu.Makan mcm org x sakit gg...

lie_nurulz said...

wah..seleranya preggy mom ni makan..
merahnya tembikai tuu..;)