::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, April 28, 2009

Rejki murah

Pada ari kejadian (23hb)...
prot walaupun udah kenyang melantak nasi puteh sparuh+ikan masin+ayam goreng+tea o ais serta teh ais bungkus lagi tapi masih ingin mengunyap...
walaupun sakit gg namun kacang tetap di kunyah..
tapi bile rejki dah murahhhhhhhhhhhh.......................

Ada mamat encem lagi bergaya tetiba bawak balik Big Apple...
masyaAllah....
rejki murah wehhh..
pe lagi, santaaaaaapppppppppp!!!
tapi malu punye pasai, makan satu jek..
Ikutkan ati nak makan sume uwaaaaaaaaa...
melebih la plak kan.. ase nak makan sume, BELI LA SENDIRI!!! ekekeke

Inila dia mamat PASAN encem lagi TIDAK bergaya itew ekekeke...
tima kasih la dik..
lenkali time gaji beli lagi ek muahahaha
burpppppppppppp kenyang akak ko ni...


post signature

6 luvbites:

ima shhs said...

Ena apsal tak antor ke ofis akak sket... best nyerr...

De' Sal said...

ensem mamat tu ya....dah berpunya ke belum? ekekekee.....anak sedara akak ramai ni.

sedapnya.....nak ititttt yang putih tu ya.

CuTeMiUt78 said...

ohhh... ni la rupa tuan yg belanja ko big apple tu ya.. pergghh.. org dah belanja kan.. harus la ngap

Lina said...

wahhh baiknye si yusri tu belanja big apple napelar masa tu aku tak kebetulan masuk bilik ko ke kan bole merasa hahaha

LoVEaQshA said...

wah sedapnyer Big apple,dh lm xmkn..
Nti lau kak ena nk mkn byk meh zura banje kita mkn smkp termuntah2...

Ayen said...

Aduhaaiii...teringinlaa plk.