::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 1, 2009

Big Apple nyum3

nyum3x....
meh makan Big Apple...
Ekceli sejak aku peknen ni, aku tak kepingin over sangat sesuatu makanan
tapi alhamdulillah, pe yang aku biasa2 je nak makan, dapat..
Kalo tak dapat pun cam rasa tak kisah sangat ihiks...

Haa.. ni jela selalunya yang aku pilih..
Kalo tak yang ade coklat..pasti yang ade kacang..
Pattern len memang aku tak reti nak makan
Anak2 aku pun tak makan so yang makannye cuma aku ngan hubby aku jek...

masyaAllah...
makin debab kan aku huhuhu
Nak wat camne..
dulu tahan2 makan nasi sehari skali tapi skang makan 3x sehari pun ok jek muahahahaha


5 luvbites:

neezareef said...

seb baik aku dah insaf big apple

Tink said...

adoh..
aku mmg suka ituk alien syedapp!!

jalilah_jy said...

enaaaaaaaaa sedapnyeeeeeee
mana sedap? dunkin donat ker yg ni????? nanti kak nak tryyyy

Anie said...

sedapnya...

Zanna_MamaBatrice said...

shedapp
baru lepas mencekik big apple hari tu...
dah jatuh cinta ngan say cheese tu...
lebih kurang jer citarasa kita nie ena....coklat coklat coklat