::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, April 21, 2009

Jumpa Doc Gigi

Balik jek dari lawatan tu, badan aku dah rasa letih sesangat dan aku pun wat keputusan nak balik umah tapi sebelum tu aku cam ase nak jumpa doc gg la plak so akhirnye aku nekadkan diri p gak jumpa doc gigi sebab ade kawan aku cakap, nanti kalo masa pantang, gigi akan sakit 3x ganda huwaaaaaaaaaaa
Tak sanggup woooooo...
Sakit skang ni pun dah takle tahan..
Ikutkan memang aku takle cabut lagi gg ni sebab masih rasa sengalnya tapi hubby aku tu sebok bebeno suh aku p jumpa doc walhal dah berkali2 aku ckp kat dia yg kalo sakit, doc takkan cabut tapi still dia rasa gamaknye aku bagi alasan sakit gg walhal dah tak sakit..
Dia tak tau ke yang aku ni memang nak cabut gak gg ni cuma sakit gg tu masih terasa!! HUH!!! Hanginnn niiiiii...

So klinik ni yang aku p..
Adeh silap snap plak.. ni bilik dia..
Nama klinik ni KUANTAN DENTAl SURGERY..
Dulu aku dah cabut gg kat sini, masa bius memang tak sakit tp pas cabut tu berdenyut la jugak...

Aku yang cuak tunggu giliran huhuhu
mati aku...mati aku....
bismillahirahmanirahim...
(siyes! banyak giler surah aku baca untuk tenangkan diri aku sendiri huhuhu)

Akhirnye aku dipanggil masuk ke dalam..
Kowang nak tau pe yang terjadik?

Kan aku kata gg aku masih rasa sengal so pas dia bius 3x tu n doc cucuk2 tempat lobang gg tu, aku still ase sakit... So doc bius lagi, kalo tak silap aku dekat 10x gak gg n gusi aku kena bius but still kenot huwaaaaaaaaaaaa...
Sakit bile di cucuk2 tuuuuuuuuuu
rasa nak sepak doc tu jek terutama time dia pecahkan nanah kat lobang gg aku tu.. MasyaAllah, hanya Allah jek tau pe yang aku rasa...
Nak lari ade..nak nanes ade.. macam2 adaaaaa....
Akhirnye memang takle cabut la...
Ingat dah lepas azab aku huhuhu

muka aku yang baru kuar dr bilik doc..
huwaaaaaaa ikutkan ati ase nak nanes huwaaaaaaaaaa
doc jaat, ske wat aku gerun huwaaaaaaaaaaaaaa
doc kata suh aku makan obat sampai btol2 tak sakit n bengkak then baru datang cabot huhuhu
ase..ase aku sanggup tak datang smula?
uhuks...

so aku dapat obat tahan sakit...

ni plak cam obat untuk legakan bengkak gusi n gg aku...
abiskan makan obat ni insyaAllah gg aku dah tak bengkak dan bole cabut

Nie plak obat gg untuk ibu2 peknen..
Dia bg aku free mende alah ni...
toche!!!

Moga2 pasni takde la masalah..aku serun wehhhhhhhhhhhhhhhhhhh


post signature

4 luvbites:

juelee said...

saya baru pas operation gg kak..
gg geraham bongsu.. huhu memang azabbb.. pasneh nak p scalling gg plak.. dah byk plak2 jahat neh..

Ayen said...

Takut sangat,huh!...ekekeke..

FyDa said...

sakit kan ena..rasa sebal je...kita pun nak tampal gigi tp tk pegi2 lg,,bkan apa takut milu...tk tahan..

lie_nurulz said...

kesiannya kak ena..

nurul dh rasa woo sakit gigi sesangat nih..
kalo org wat bising,rasa nak lepuk je..

harap kak ena cepat sembuh.Amin.