::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 15, 2009

Di tepi kolam

Petang tu kitaorang free lama la jugak..
So aku suh hubby datang bawak anak2 mandi kolam..
Gpun aku tingin gak mandi kan ihiks...

Memula Kakak segan tapi akhirnye sekejap bebeno segannye.. trus terjun ihiks..

Si Adik memang giler2 punye segan.. cam Ibunye jugak muahaha..
Ibunye dari sebelah kaki, amik ko!!! tron terus ahaks...
Puas gak la pujuk anak2 dara aku ni mandi terutama si Adik tu..
Siap Abahnye bawak p men buaian dulu barula slow2 dia nak mandi kolam..
Tu pun dari satu kaki, pastu 2 kaki.. pastu tron nek kolam.. pastu barula leh mandi ngan Kakak tanpa Ibu pegang.. phiewwwwwwwwwwww....
Gelagat dak2 opis aku terjun kolam..
Cam tak penah jumpa kolam drang ni ekekek
Ikutkan hubby aku nak join tapi dia tak bawak seluar n baju spare so tumpang join tengok jela..
Sian la plak...

erk! MasyaAllah...
pe drang wat ni..
depan blakang ni..
3sum ke ni kahkahkah..

eh!eh! saper tu ek...
sape truja tengok dia 'separuh bugil' sila sms saya muahahahah
Abang, aku jual n UP ko kat sini ek ekekeke..


post signature


6 luvbites:

PerantauSepi1306 said...

siap leh mandi kolam lagik.. lasatttt kursu ko ena.. siap cover kursus renang bebas lagiks.. hehehehehhee jangan marahhh aaaa

LoVEaQshA said...

wah bestnyer mdi kolam..
wlpn xgeti brng tp stkt ltk kaki kt bibir kolam kira ok la kn???
ish nmpk cam teruja plak!!

atty's said...

wah..bila orang2 besar masuk kolam kalah bebduk..hah..

neezareef said...

syoknya....mandi kolam..
tp aku kalo kursus ngn dak2 opis mandi2 gitu aku x suke...

tepaksa cover2 laayan anak kt kolam kanak2 jek...

gelak aku tgk ko snap yg ala2 '3some'
sempat tuuu

lie_nurulz said...

Wah!bestnya mandi kolam..
dh lama xmandi kolam..huhu

CuTeMiUt78 said...

wah..sakan mandi kolam ya..