::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 22, 2009

Kroje..kroje..kroje..


Sabtu lepas aku kena keje...
Buat 5S la...
Tension gak sebab pe pendapat kiter dan pe yang telah kiter buat, ade yang kondem so nak buat keje pun ase tak best...
Dari kul 10pg hingga 4.00ptg aku stay kat opis... Bukan aku je la, sume dak2 opis..
Buat la pe yang patut tapi yang pasti slow sangat kejenye..
Rasanye kalo aku dan abang yang handle, complete siap kot ihiks..
Ni orang yang terlalu cermat sangat yang buatnye so nak sesuatu yang perfect tapi tak cantek huhuhu...
Takpela, bagi jela peluang.. Yang pasti sume ni dah settle...

Motif gambar di atas :-
Aku yang menantikan hubby dan anak2 aku datang amik..
Sesambil mengunyap kacang...
Dalam sakit gg tu semacam makan kacang ekekeke


post signature

3 luvbites:

UnGu VioLet said...

nampak best kacang tue kak..

LoVEaQshA said...

Akak syg...
Nape xnk join ke g pwtc???
Akak nk novel camner??
Bg penulis yg akak nk n tjuk novel skli.....
pehal kol zura 019-3672157

~~ciklinn~~ said...

hadoii ibu mengandung ni dlam skait gigi leh mkn kacang lak.... huhuhuh tapi itulah kalu dah ada org kek dlm perut tu mesti kita nak kunyah2 benda kan....

ena doakan aku berjaya gak pegnant ok.....