::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, April 2, 2009

Scan baby


Semalam aku coti sebab Kakak tak bape sihat, gpun mak ade appointment spital..
So alang2 tu aku trus p scan sebab doc suh di awalan peknen ni kan..
selama ni aku wat check kat klinik gomen tapi untuk kali ini aku wat kat klinik swasta...
sebab pe??!!!!
sebab aku malas nak menunggu lama2 dan paling penting takmo kena minum air glukose muahahahaha kijam aku!
jadi kalo dulu scan kat klinik gomen, dia juz bg kite tengok gitu2 jek.. tapi kali ni wat kat klinik swasta, terang2an nampakkkkkkk
elok tengah scan, nampak kaki anak aku menunjal2, nek geli prot aku ekekek
tapi pelik gak kan, baru 4bulan lebih dah ditendang..
kira punye kira, rupanye silap kira daaaaaaa....
aku bukan baru 4bulan lebih tapi dah nak masuk 5bulan dah pun minggu depan...
masyaAllah... tak sangka dan due date aku pun elok2 kena di awal poser dalam 19hb Ogos 2009 huhuhu....
pas jek scan tu, aktif sungguh anak aku menendang2.. adehhhh hubby aku beria kata lelaki sebab aktif sesangat.. aku plak awal2 btau dia, walaupun jauh disudut ati aku kepingin gak baby boy tapi bagi aku, aku takmo letakkan satu sandaran dan harapan yang besar untuk mendapatkan baby boy tu... yang penting baby aku sempurna, sihat dan selamat..
itu dah memadai bagi aku...

6 luvbites:

atty's said...

yer ena..betui kata ko.janji..sehatkan..

apa pun aku tetap doakan ko dpt boy amin..

LoVEaQshA said...

Eeee..cuteneyr bby..
dh nmpkla bby tuh,zura plak rs xsaba nk tgk bby kak ena.huhu

T.u.Y.a said...

kak ena..semoga semuanya selamat sampai melahirkan ye..x sabar2 dah kan..satu nikmat bile dapat rasa baby kita dok gerak2..tendang2..hehehehe..bile la nak jangkit kat tuya lak nih..adehhh..letih nunggu dah nih..

CuTeMiUt78 said...

emmm... cam aku dulu la na.. time peknen.. masuk bulan ke 5 tu memang anak aku over aktif.. asyik dok tendang je.. pastu naluri aku kuat mengatakan tu anak lelaki..dan selalunya naluri seorg ibu tu kuat tau.. apapun harap ko dan semuanya sihat dan selamat hendaknya

lie_nurulz said...

kak ena..congrats yah..
due kita sma,bulan 8 gak..

apapun,harap semuanya baik..
jaga diri ye kak..

[S]itie [B]Um [B]Um said...

tahniah nk dpt baby!!