::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, April 2, 2009

Ngantuknye wehhh

Malam tadi tak dapat tido yang sempurna sebab Kakak sakit prot...
Puas diurut2 tapi still sakit gak...
Ekceli Kakak blom sihat sepenuhnya lagi, demam memang dah takde cuma dia masih kekadang sakit prot dan kepala..
makan pun tak brape lagi.. kalo diisi penuh jek prot dia pasti dia muntahkan kembali..
dah 2hari kakak tak p skolah..
semalam aku coti n arini hubby plak coti..
disebabkan truk sangat sakit prot dia malam semalam hingga ke pagi, hinggakan dia sendiri takle tido dan aku serta hubby aku bergilir2 mengurut prot dia ngan minyak panas but still tak mujarab, still dia sakit n nanes2 so aku ngan hubby wat keputusan bawak dia p kenek kul 4pagi..
Hubby jela bawak dia, aku tinggal ngan Adik tapi still tak lena tido sebab risau pk kan dia..
Takut gak dia gastrik ke.. kena tahan wad ke or jadi cam hubby aku ke.. memang takut sangat..
Pas aku siap2 nak p keje, aku tengok hubby dan Kakak terbaring kat sofa bawah..
Baru la cam lega sket bila tengok Kakak leh tido..
Doc bagi kakak obat gastrik a.k.a buang angin..
Moga2 anak Ibu sihat sepenuhnya pasni n bole makan ape jua malah boleh men geletek2 ngan Adik... (almaklumla, adik ske men geletek tapi Kakak takut nak men, takut muntah)
'BILA SIHAT MAKAN LA APE JUA YANG KITA INGIN MAKAN KERANA PABILA TAK SIHAT, PE JUA TERLINTAS DI DEPAN MATA, KITA TIDAK MENGINGININYA'

7 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

la kesiannya kakak.. harap kakak cepat sembuh ya

atty's said...

siannya kakak..ena..doc ckp pe..

Emy Omar said...

Siannye kakak..jangan lupa makan ubat sayang,moga cepat sembuh ye

juelee said...

sakit perot gastrik memang tak senang duduk kak..
kalau saya mesti tak dok diam bile kene gastrik

neezareef said...

anak dara aku kalo sakit perut dia suh sapu bedak! aku layan kan ja la

p-na mama oja said...

siannya.. kecik2 pn dh leh kena gastrik ker?? alahai..

klu ank sakit nie skali ngan bapak pun merasa kesakitan dia.. x smpai ati tgk...mmg x lena tido la...

[S]itie [B]Um [B]Um said...

btol2..rase payau x lalu nk mkn