::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, April 28, 2009

Download IE8

Hanya semata2 dari dulu bengang kes tak dapat view gambo2 kat blog cute so dengan geram dan pantasnye aku mendownload IE8..
Dulu rasa cam malas sebab kompem opis block sebab kat opis ni kalo bab2 nak install pape pasti dia block..
Rupanye idak wehhhhhhhhhh
Tak sampai 10minit pun aku installnye dan skang PC aku punye la desuuuuuppppppp
Yang paling best, aku dah leh view gambo dak bolat di blog cute tu ihiks..
yang bestnye juga, di blog2 orang len termasuk blog aku, idak perlu lagi di refresh 20 ribu kali untuk memview gambo or wutever...
Aku dah leh tgk dengan tenang... wat plak font drang besar dan cerah..
aku ske!ske!ske!
Kredit to cute ihiks...


tapi ade gak keburukan dia..
Aku dah takle login TAGGED huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa
yusss... kak ena pinjam PC jap leh uhuks...



post signature

3 luvbites:

Lina said...

ohhh ye ke bile download mende alah tu mmg senang nak review gambo ek... emm bole cuba ni

Zalisa Maz @ ZN Isa said...

o gitu ya, tak jadi akak nak d/loud IE8 tu

CuTeMiUt78 said...

uish.. tetiba rasa vangga la aku plak kan.. heh..heh..heh.. ko mendownloadkan semata2 nak tgk budak bulat tu.. ish..ish.. mekacih bebanyak na.