::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 1, 2009

Jom menketedarah!

Wokeh! sblom kita start ngemas, harusssss la diisi dulu prot ni bg penuh baru best wat keje kan...
Ni kek2 untuk orang2 yang sambut besday bulan Mac dan April..
Aku tak makan kek ni sebab kek mahal (Secret Recipes)
Kalo kek biasa, wat plak kek coklat, memang laju la aku p amik dulu..
Ni dah la kek mahal pastu kek keju huhuhu awal2 aku tak pandang..

Ni bagi besday boy n gurl utk bulan March ihiks..

Nie plak untuk bulan April
Yang kanan skali tu taktau ye ke idak besday dia sebab tetiba jek dia menempel ekekeke
Menu pagi ni yelah NASI MINYAK...
nyum..nyum..nyum... nampak menyelerakan..

Jemput makan ye kowang ihiks...



3 luvbites:

neezareef said...

fuh rugis ko x mkn..
nasik tu pn alahaaiii..sdpnya npk

atty's said...

wah beshnya banyak makanan..

baby AF said...

salam kenal n ziarah,
besttnya ada party beseday utk staff huhu teramat besnya opihh nih