::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 29, 2009

Aktiviti Ujung Minggu

Sejak ketiadaan Bibik ni, memang ujung minggu kitaorang full ngan mende2 yang perlu dibuat kat umah...
Kalo idak krojenye asik jalaaaaaaannn jek tapi skang ni banyak memerap kat umah..
Kalo nak kuar tu, plan kul 12tengahari, kompem sampai kul 5 belum tentu bergerak lagi ekekeke...
So ari semalam hubby aku dah sebok mesin rumput disekeliling umah.. dan arini plak krojenye membasuh kolam ikan...

Dan anak2 nye harusss memberi support ke Abahnye...
Mujur dak2 ni tak terjun skali dalam kolam tu..
Dan Ibunye?
zzzzzZZZzzzZZZZZZZzzzzzzzzzz

ekekekek acah jek weh..
tido, tido gak tapi kroje harus settle dahulu baru tido pun lena..
Selalunye aku gosok baju2 ni kat atas tapi kali ni aku bawak ke bawah, besh sket sambil tengok TV dan layan dak2 kan...

Banyak wooooo kena gosok..
Baju aku lagi, baju Kakak lagi.. baju Abah lagi huhuhuhu
Kekadang baju aku, aku gosok gitu2 jek, malas banget sehhh ekekeke

Tapi kena sediakan ngan kosi skali la sebab aku ni bukan larat ngat berdiri lama2 kan...
Okeyla tu, janji kroje siap ihiks...


post signature


5 luvbites:

ima shhs said...

rajin ekk...:))

ena, tlg gih ke blog akak... ader mender nak mnta tlg rrr...

tolong beri pndpt...pllzzz.....

Kalo ader sesapa yg bc komen ni yg nak tlong pn di alu-alukann...;))

Mohdhazairi Bin Ariffin said...

sedapa lah u....

atty's said...

seronok gotong royang kemas umah..

Mohdhazairi Bin Ariffin said...

apa yg penting...Kerjasama..
apa yg penting...Kerjasama..
apa yg penting...Kerjasama..

ayuh semua.. sertai wonder pets family

CuTeMiUt78 said...

amboi2.. memang byk baju ko kena gosok ya.. takpe rajin2 gosok baju ya