::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 15, 2009

Ye!Ye! Dah sampai...

Entry ni patutnye aku postingkan semalam (14/4/2009) tapi takpe ek cute aku terlewat sehari sebab kena tunggu giliran ihiks...
13/4 kan aku coti so datang2 pagi tu (14/4) tengok2 atas meja ade mende alah ni..
Eh! sape plak yang kasi ni..
Aku mudah teruja kalo dapat pezen bungkusan kotak ni..
Tu menandakan pezen dalam tu besar ataupun banyak ihiks...
Dengan rakus dan gelojohnye aku membuka....

Ohhhh cute yang kasi..
Thanx cute...
Frame ni ade gak aku biar camni je, biar muka dak bolat yang menghiasi frame ni ihiks..

Cuteee
mau gak kandungan aku ni kenan ngan dak bolat ni..
Bukan kenan dengan kebolatannye tapi kenan ngan jantina nye ekekek
Mudah2an kan cute hehehe

HARUS ade kad kiut ni sebab pemberinye pun memang dah cute kan ihiks...

Wahhh siap ade jam lagi ni...
Nak letak kat umah atau kat opis ni ek...

Eh! untuk anak2 dara aku pun ade...
Thanx Mama Cute..
Mentang2 tau aku ske kaler pepel, ko bagi drang kaler pepel ek ihiks..

Anyway cute, thanx sebab bagi aku pezen ek..
Cayang ko!
Moga persahabatan kiter kekal selamanya...
Kalo pape ko tak puas ati ngan aku, btau tau...
Jangan senyap camtu jek...

Bestttttttttttt r dapat kawan cam ko...
Cayang ko!!!!!!!!!!!


post signature


10 luvbites:

neezareef said...

nak diah..byk k o dpt ha

LoVEaQshA said...

wah nak gak adiah!!!!!

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh..alamak tetiba cam nak masuk bawah meja la na.. bila baca n3 ko pasal hadiah aku ni.. ala hadiah yg tak seberapa je nilainya.. tapi aku ikhlas..heh..heh..heh.. harap ko skkkee dan sudi terima seadanya..

atty's said...

aku pun besh dpt kawan cam ko na..

syareena said...

walllaaaa ciap bagi2 hadiah da....

[yAN!e][pUTraJAya] said...

manyak nyer hadiah...
hehhehe

(^_^)

♥Yanie Putrajaya♥
*********************************

lie_nurulz said...

byknye dpt adiah..
nak..!!nak..!!

saya said...

lama saya tak dtg tgk blog ena tetiba harini tengok nak dapat baby baru dah.. congratulations!!! semoga semuanya sihat sejahtera ye. take care...

Anie said...

WAH BEST AARR DPT HADIAH

PerantauSepi1306 said...

fuiyooooo byknye adiah.. best kan dpt adiah ;D