::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, April 27, 2009

Ape ni?

Pekebendala ni ek..
Adakah sarang burung ataupun perangkap tikus?
Uihhh takkan nak bela burung kat dalam opis kot..
Takkan banyak bebeno tikus sampai perangkap banyak camtu kan...
hmmmmmm ekceli tu rak fail aku la...
tu sume EO aku la yang order tu..
Taktau la dia nak taruk mana...
ikut dia la.. kami hanya menurut perintah ihiks...


post signature

3 luvbites:

LoVEaQshA said...

Owh rak fail sib baikla..
Ingtkan rak utk kurung sape2 staf yg suka g shopng jer..kuikuikuik..

CuTeMiUt78 said...

lor.. rak fail ke.. ingatkan ko nak bela burung kat office

Lina said...

haha nampak sgt fail kat bilik ko tu masih bersepah2 smpai EO beli berkoyan2 rak tu