::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, April 1, 2009

TAG ke-23

TAG kali ni, aku kena ngan IEDA...
ekceli aku tak ingat pun kena tag ngan dia, bile jenguk2 blog dia, baru aku terpasan ekekeke...
sory ek ieda, ni ena wat ni ihiks..

1. Lelaki no.1 dlm hidup anda??
ofkosla my luvly
hubby

2. Perdana Menteri M'sia no.4...
Tun Dr Mahathir Mohamad (ekeke pakai copy paste jek)

3. Gossip di tangga no.2 sekarang...
erk! tak amik tau pun...

4. Selebriti paling tomei no.1...
paling tomei? ermmm Erra Fazira kot ihiks..
5. Kakak no.4...
Adehhh... aku ade kakak sowang jek, tu pun dah meninggal huhuhu

6. Teman rapat no.10..
ade nombor2 gak ke teman rapat ni?
ntah! member baik aku ade 4org jek ihiks..

7. Kawan paling kudukut no.6...
adehhh pakai nombor lagi ke?
kawan takde tapi bos ade la muahahahaha
8. Kekasih no.2 anda...
erk! kekasih btol ke atau pe ni ekekeke
my henpon la...
9. Artis lelaki no.1 dihati anda....
Dihati ek... ermmmm Aaron Aziz kot perghhhhh encem siottttttttttt
10. Adik no.3...
adehhhh aku dua bradik la... camne nak jawab ni huhuhu

11. Tag ni untuk:
~
http://ayenmuda.blogspot.com
ermmm pd sesape lagi yang lom wat ek...
silakan ihiks...

2 luvbites:

Emy Omar said...

Kena tag ker? Sedapnye big apple kat bawah tu..

CuTeMiUt78 said...

oh..oh..jgn lupa ko pun aku tag.. sila refer kat blog aku ya