::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 10, 2008

TAG ke-10

Adehhh nyaris tak terlupa
Ade satu lagi TAG dr
mzznana

1. Name one person who made you laugh last night
last nite? ermmmm aku ade ketawa ke ek.. anak2 aku kottt
2. What were you doing at 0800?
lepak depan tv ngan anak2

3. What were you doing 30 minutes ago?
memblogging..prabihkan bahan2 blog yang tertunggak hehehe

4. What happened to you in 2006?
2006? hmmm tak igt r... mulakan diet kot ihikss

5. What was the last thing you said out loud?
marah si kecik tu kot... alaa pesal sume lupa ni huhuhu

6. How many beverages did you have today?
2...3 kot... aku ni kurang minum air sebab krojenya asik nak wiwi jek huhuhu

7. What color is your hairbrush?
blue kaler

8. What was the last thing you paid for?
Pe yang aku bayar ek.. oh paper utk mak aku dan gula2 utk anak2 aku..upah bg Ibu dia p opis ekekeke

9. Where were you last night?
last nite? kat umah jek...

10. What color is your front door?
coklat

11. Where do you keep your change?
selalunye kat dalam purse ataupun kat kocek kecik handbag hehehe

12. What’s the weather like today?
mendung...tak bape ujan dan tak bape panas hehehe

13. What’s the best ice-cream flavor?
ofkos la coklat nyum3x

14. What excites you?
pastinye berita yang menggembirakan

15. Do you want to cut your hair?
Ikutkan hubby dah lama suh potong tapi aku anak banak dah simpan sampai ke pinggang hehehe sayanggg oooooo

16. Are you over the age of 25?
eh! aku baru 21thn ekekek acah jek.. lebih sesangat dr 25 huhuhu

17. Do you talk a lot?
banyak ckp? hmm dulu byk gak tp skang atas org la... kalo sekapla baru byk ckp

18. Do you watch the O.C.?
O.C? citer mende alah per tu wehh

19. Do you know anyone named Steven?
nope!

20. Do you make up your own words?
'ade aku kisah'

21. Are you a jealous person?
yes!! wif my luvly person

22. Name a friend whose name starts with the letter ‘A’.
Arif, Aine erk sape lg ek..bos aku takmo masuk r

23. Name a friend whose name starts with the letter ‘K’.
Kerol (aci tak amik nama hubby ko Lina? ekekeke)

24. Who’s the first person on your received call list?
Mak Besar (mak sedara aku hheheh)
25. What does the last text message you received say?
Ok~dari Kak Nora (ampehhh!! aku send sms tu malam semalam nak btau p opis arini, malam ni baru ckp ok huhuhuhu)

26. Do you chew on your straw?
chew? kunyah? bile air dh abis, kekadang kunyahla jugak ekekek

27. Do you have curly hair?
Tinginnn tapi disebabkan rambut panjang so kos dia tinggi sket, nak potong sayang huhuhu

28. Where’s the next place you’re going to?
pasni ke? bilik aku la..nak tido zzzZZzzZZ

29. Who’s the rudest person in your life?
Hmmm bos aku sebab aku dah naik bosan, jelak dan serabut ngan sikap dia yang sememangnya kurang ajar huh!!!

30. What was the last thing you ate?
Megi Tomyam nyum3

31. Will you get married in the future?
cettt dah kawen r.. Gile pe nak kawen banyak2

32. What’s the best movie you’ve seen in the past 2 weeks?
movie ek... ermmm huwaaa dah lama tak tgk.. Ajak hubby tengok senario pun tak lepas lagi uhuks

33. Is there anyone you like right now?
Like not Love kan hmmmm adik aku r..ske kat dia sbb dia sekapla ngan aku ekeke

34. When was the last time you did the dishes?
baru sat td, gelas aku minum air hehehe

35. Are you currently depressed?
adela jugak tapi bertahannn

36. Did you cry today?
Tak dah.. airmata dah kering hehehe

37. Why did you answer and post this?
sebab aku ske ditagging ni walaupun pecah pala nak pk jawapannya heheh

38. Tag 5 people who would do this survey
so gurlzzz... selamat menjawab hehehehe

4 luvbites:

Lina said...

oohhh name suami aku ko ingat lak tp tang name aku mula huruf A tu ko x ingat ek... kureng lar tuh ahakksss...

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. na.. aku dah buat dah tag ni.. so dikecualikan ya

~~ciklinn~~ said...

huhuhuhuhuhuh sungguh panjang ini kerja rumah.... berapa A cikgu bagi..hehehehhe

Ena said...

lina
wakakaka adoyaiiii
camne leh lupa ni gegegege
aku hanya ingat nama ko LINA jek weh...sory ekekeke

cute
huhuhu dah buek ek..takpe

ciklinn
ekekeke
kalo memuaskan bukan stakat A, siap ade bintang lagi ekekeke