::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, November 4, 2008

TAG kali ke-7

Iklan jap!
Sblom aku meneruskan blog2 aku yang tertunggak, nak wat TAG dari
cute jap, kang majuk plak dia ihiks...

[1] Bekas kekasih saya adalah :
bekas kekasih ihiks... takle kasitau kang hubby aku jeles plak ekekek

[2] Saya sedang mendengar :
pendapat dak2 opis nak wat family day ihiks

[3]Mungkin saya patut :
habiskan keje 5S ni huhuhu

[4]Saya suka :
jalan-jalan coci mata

[5]Sahabat-sahabat baik saya :
Nora, Eimah dan Eiza...
Byk berselisih pendapat tapi still kawan bek ihiks

[6]Saya tak paham :
nape tak tuko2 aku lagi ni, bosan dah ni

[7] Saya kehilangan :
kehilangan orang2 tersayang huwaaaaaaa

[8] Ramai yang berkata :
saya dah semakin kurus dari dulu tapi saya ase berat saya nek tron uhuks

[9] Makna nama saya :
yang saya tahu 'Cahaya Mata' tapi pakai spek mata gak hahaha

[10] Cinta itu adalah:
menyakitkan bile kiter terlalu mengharapkannya

[11] Di suatu tempat, seseorang sedang :
mengata saya kot tapi takde plak tergeget lidah arini ekekek

[12] Saya akan cuba :
memenuhi impian saya utk tahun hadapan, insyaAllah

[13] Ayat SELAMANYA membawa maksud :
forever n ever bebeh...

[14] Telefon bimbit saya :
nokia dan SE heheh sebab ade 2 line gak

[15] Bila saya terjaga dari tidur :
tengok org2 tersayang saya tido camne ihiks

[16] Saya paling meluat apabila :
depan saya baik tapi belakang saya, burukkan saya hanya semata2 nak nyatakan betapa baiknye dia.. shilaker toll!!!!!!

[17] Pesta/Parti adalah :
tempat2 dak berenjoy ihiks...

[18]Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
kucen la kot ihiks

[19]Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
20an gak sebab ramai org memanjakan diri saya masa tu ihiks..

[20]Hari ini :
hari senin, bos takde.. yippiee!!!!!!!!!!

[21]Malam ini saya akan :
menggoda hubby aku muahahaha

[22]Esok pula saya akan :
esok selasa, so keje seperti biasa

[23]Saya betul2 inginkan :
kewangan yang stabil agar ape yang ingin saya capai terlaksana dengan sempurna

[24]Ketika anda lihat wajah anda di hadapan cermin pagi ini :
adehhh tembamnye pipi aku ni, bile nak cengkung ni huhuhu

[25]Pusat membeli-belah atau arked permainan :
Megamall, Kuantan Parade n East Coast Mall je la kat Kuantan ni

[26]Makanan Barat atau Jepun :
Barat le, Black Pepper Steak nyum3x...

[27]Bilik yang terang atau gelap :
gelap cuz aku nak tdo camne pun tak kekok sgt, saya kan pemalu ahakss

[28]Makanan segera adalah :
Maggi kari nyum3x... Fun fries gak nyum3x

[29]Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
ek eleh.... ader aku kisahhhhh?!!!

[30] Adakah anda ingin panjangkan TAG ini??
adehhh dah sampai 33 soklan, cukup2 la tu ihikss

[31] Sudahkah anda menunaikan kewajipan anda sebagai seorang Islam hari ni?
erk! huhuhuhu

[32] Bila kali terakhir anda cium mak & ayah korang?
ciom ayah aku masa jenazah pun tak dapat sebab drang kata aku takle ciom, batal wuduk huhuhu
ciom mak aku masa dia nak p balik kampung bulan lepas hehehe

[33] Sudahkah anda korek hidung pada hari ni?
eh! blom lagik.. mujur kowang ingatkan, sat lg nak korek la muahahaha

okey cute, aku dah settle wat TAG ko...
Ade satu lagik TAG ko aku lom wat ihiks....

4 luvbites:

atty's said...

wakakkaka..kelakor yg last tuh..

CuTeMiUt78 said...

heh..heh..heh.. ko ni na, lawak ler jawapan yg last tu..

CuTeMiUt78 said...

eh.. aku tak majuk pun klu ko tak sempat buat.. tapi dah ko nak buat gak kan.. buat ler ya...

Ena said...

hahahaha
btol woooo
dah lama tak korek idong ekekeke