::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, November 6, 2008

Beli barang opis

Aku dan adik aku ditugaskan mengikut EO kitaowang p survey barang2 opis untuk tujuan wat pelaksanaan 5S... Cam org kata rejki jgn ditolak musuh jgndicari ibaratnye dalam situasi aku... dah bg aku ngan adik aku ni kuar opis berpoya2 ngan EO bek pergi dari dok tercongok jek wat keje kat opis tu kan ekekekeke
whoopssssssssssssss berpoya2? hehehe EO aku baik tau... lembut n slow jek..sama ngan nama dia MASLOR ekekekeke...

Dapat merasa kitaowang nek keta Honda dia kan...
Nak nek keta Xrail adehhh muntah darah pun tak pasti dapat nek ke tak lagik so tak kisahla kan...honda..hondala hehehehe

Muahahaha adik aku dipaksa dok depan... Kalo aku dok depan mau kejong aku kat situ ekekeke

Yes bebeh!!!
I dok blakang u...
Leh tergelak2 sakan..
Leh kerling kiri kanan
Leh feeling2 sambil dengar lagu ekekeke

Nie la EO aku, kacak kan ekekeke
Tak clear sgt sebab amik pic candid tu pun nampak cam dia pasan jek ahaks...
Memula dia masuk opis mati2 aku bukan aku je la...ramai anggap dia dalam 30an tapi rupa2nye dia dah umo 50thn... Mak aiii makan pe la EO aku ni..
Makan tempe kot ekekekeke

adik aku yang tak puas lagi nak usha barang2 opis diibaratkan tak puas lagila nak abiskan wit Kerajaan ekekeke tapi untuk mencantekkan opis gak kan bukan utk barang peribadi..

Pas pada tu kitaorg p makan mee goreng basah kat gerai Pak Aziz plak...
Ingat nak snap pic time makan tapi terpikir gak nanti EO anggap aku nak bagi kat mem dia plak so juz cite pun dah memadaikan.. Lainlah kalo kitaorang makan kat hotel, pasti aku snapnye ekekekeke
Adehhhh langgar pantang akuuuu huhuhuhu
Dah banyak kali dah ni langgar pantang, camne la nak tronkan berat badan ni huhuhu
Anyway thanx EO, mujur kami sentiasa dikurniakan EO2 yang baik, sporting malah bukan jenis kodokuit tek idong masin hehehehe

5 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

wah.,.. sakan ko ya.. takpe utk kegunaa pejabat ko juga kan.. ish2.. bila ler blh tak langgar pantang ko tu..

atty's said...

ekeke.ena..betui ler na.tknmpk cam.50an pung..
balik kng aku nak goreng tempe gak

Lina said...

ohhh gi x ajak pun aku... x aci ni xnak lar buat 5S... ape barang korang beli ek... uikkss tanya pulak... bile nak mulanya operasi... bile bos korang takde lar sedap skit nak buat hehehe...

Ena said...

cute
wakakaka ntahla cute..meh amik sket lemak aku ni cute ekekek

atty
wakaka adoi le..ko ske makan tempe ek atty so pulun tiap2 ari, jgn smp muka ko cm tempe dh la atty ekekek

lina
masa meeting kan dia kata tiap ari jumaat petang tapi barang baru order, tak sampai pun lagi huhuh
hisshh mana leh ajak ko, kaco daun.. 2org cukupla skandal ngan EO tu wakakaka

[yAN!e][pUTraJAya] said...

jadi mem besor nampak?

hahhaha