::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 17, 2008

Sorry!!!

Sorry kowanggg...
Dah lama aku tak memblogging kan..
Cehhh btol ke dah lama ni, cam tak caya plak ekekek
Aku bz minggu lepas wat keje2 opis yang menimbun2..
Bukan keje aku pun tapi one of my friend p Kursus so aku kena ganti dia wat keje
pastu kena plak kejar buat 5S plak.. kowang nak tau pe 5S? nanti aku sertakan gambar2nye ek... Kat umah plak, internet takle ON..
Puas dah aku try tapi still kenot..
Hamjadah tol laa..
sape la sabotaj aku ni..
mesti hubby aku ni kan...
Huh' nak kena ni ....................



Haa.. niela mende 5S nye...
Nampak senang tapi yang buat, yang pikiq dan yang memanjatnye aku..
Letih nak mampos...
Cam ampehh jek asenya..
Kalo tak menang, aku tak tau r huhuhu

3 luvbites:

nurul said...

5s..seiton ape sume tu kan.... haha..... ;)

CuTeMiUt78 said...

uiiihh,.... betul la na.. klu tak menang tak tau la

Lina said...

eh aku pun ade gak tolong ek... tolong tengok hahaha...