::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, November 20, 2008

TAG kali ke-16

Disebabkan aku dah terjenguk blog ATTY dan baca TAG ni so aku kena jawab la kan hehehe
Ekceli aku ske dan nak sangat kena TAG ni dari Cute lagik tapi Cute tak list kan nama aku huhuhu

7 ciri lelaki idaman anda
~ encem
~ kaya
~ romantik
~ jujur
~ stylo
~ hormat org tua
~ bertanggungjawab

7 lelaki yang pernah anda minati sepanjang hidup
aku kategorikan artis la ek.. kang org biasa kang, tido luar bilik plak aku malam ni huhuhu
~ Fahrin
~ Rosyam Noor
~ Aaron Aziz
~ Sheikh Muzaffar (haa ko..klessss)
(wehhh tak tau dah la sape... senang2 aku letak HUBBY aku la hehehe

7 perasaan sekiranya keluar dengan seseorang yang anda minati
~ Bahagia
~ Indah
~ Seronok
~ Happy
~ Gedik ekekeke
~ Manja
~ Excited

7 tempat istimewa yang ingin dilawati bersama pasangan anda
(ngan hubby aku la ek)
~ Mekah
~ Disneyland
~ Paris
~ Melancong seluruh dunia
(haa kan senang.. punyela banyak sampai 7 huh')

7 barangan/sesuatu istimewa yang mungkin akan anda hadiahkan pada pasangan anda
~ Jam Tangan
~ Keta Wira
~ Henpon
~ Kasut
~ Baju
~ Perfume
~ Skuter
(kehkehkeh barang2 di atas sume hubby aku tingin ahaks)

7 tajuk lagu yang akan anda nyanyikan untuk pasangan anda
~ Dealova(Once)
~ Hanya Kau Yang Mampu(Aizat)
~ Tercipta Untukku(Ungu)
~ Bila Diri Disayangi(Ukays)
~ Ada Untukmu(Nubhan)
~ Usah Bertanya Lagi(Fairuz Hussin)
~ Pastikan(Siti Nurhaliza)

7 rakan yang anda tag dan mahu mereka buat PERIHAL 7 ini.
Aku tingin...................................
ekekekeke
Takdela..asik tingin jek kan dan aku ase dah banyak aku TAG org sampai org pun naik bengang jek kan so kalo ni, sape yang rasa nak buat.. dia buatla ek.. Dialu2kan hehehe

4 luvbites:

[yAN!e][pUTraJAya] said...

ghajin nyer kanda ena wat tag..

he he he.....

Ena said...

DINDA YANIE..
wat tauuu

CuTeMiUt78 said...

heh..heh.. karang klu aku listkan nama ko.. takut ko plak nnti kata.. cute ni asyik tag aku je..

~ mzznana ~ said...

wah...seb bek nama aq x nek....hahaha...ke nama aq ada..tp xpe..aq ngah rajin nak wat ni..maklumla..aq suka tag2 ni kak..wahahaha...