::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 24, 2008

Come In ASTRO

Eh! kowang nampak ape tak tu?
Alaaa atas atap tu.......

Tadaaaaaaaaa
Aku dah ade ASTRO muahahaha
Gedik nak mampos walhal org dah berzaman ade astro, aku ni baru nak ade..

sebab pe? sebab aku bosan nak berebut TV ngan antu sport n antu kartun ni...
Tapi disebabkan baru2 ni Kakak lulus ngan cemerlang so sian la plak bila dia p umah orang, sebok tekan itu ini kan.. Nak tgk Tom Tom Bak la ape la..sian la plak so aku hadiahkan la dia ASTRO ni...

Dapat recorder baru, itupun kena bayar RM50...
Kalo nak free, dapat recorder lama yang besar gedabak tu...ishh takmo la aku.. rela aku bayar huhuhuhu

Remote yang bakal direbut huhuhuhu

Ye!Ye! Leh tengok Macam Macam Aznil ekekeke

Haa ni la masalahnye, tak pandai tapi dok menekan itu ini..adeh la

Kakak tengah mengajuk cuz aku tak bagi tengok kartun malam2 ekekekek

Tu pun maktok dah bising, sejak ade Astro si Kakak dah malas mengaji dan pegang buku..
Aduhaiii salah ke hadiah yang aku berikan ni..
Camne nak handle ni..
Kowang tau tak?

4 luvbites:

atty's said...

wah beh le kakak leh tgk..sehati berdanse..

Suki Cida said...

trust me, sekejap je tu... bagi la kakak puas2 tengok... dia teruja je sbb baru... lelama nanti dia pun bosan.

Ena kena belikan dia banyak buku... apasalahnya upah dia sikit, sian dia penat belajarkan?

Lina said...

alaa... ko buat lar perjanjian dgn dia... klu pelajaran dia merosot ker... dia xleh tgk kartun utk masa2 ni... ko buatlah jadual skit... masa utk mengaji dgn belajo takleh lar tgk kartun... cubalah

CuTeMiUt78 said...

memang ok la tu.. tapi ko kena kawal... buat satu jadual.. utk dioarang.. klu tak ikut jadual tu.. astro pulang balik.. (acah je..) mungkin tu satu cara.. supaya kakak ngan adik tak leka ngan buku dan ngaji