::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 17, 2008

Teman dia makan laksa

Entry2 yang bakal aku posting ni sumenya yang minggu lepas so enjoy je la membacanye ye hehehe
Petang balik keje tu aku p area pasar teman hubby aku yang mengidam nak makan laksa..
Mengidam? muahahahaha
Jangan ngada2 pk bukan2 ek..bukanla mengidam..
Dia kan baru baik dari demam so tingin makan laksa dan aku kan peneman yang setia ekekeke

Pstttt..best plak makan satey tu kan nyum..nyum..nyum...
issshhhh sabo..sabo..sabo... on diet kan..

Dia yang makan laksa..bestnye gulp!!!

Aku yang hanya minum milo ais kaw huhuhu
kenyangla jugak huhuhuhu



5 luvbites:

Lina said...

lor klu makan sblh petang tu tak effect nyer diet... nak2 lg makan laksa... xdenya sgt kolestrol...

CuTeMiUt78 said...

la napa ko tak makn semangkuk sekali ngan laki ko

CuTeMiUt78 said...

la napa ko tak makn semangkuk sekali ngan laki ko

Suki Cida said...

*tenung air milo ais ena*

nak jugak! harus ke mamak sekarang... wakakak

Ena said...

lina
btol ke wehh heheheh

cute
laki aku pun slalu makan 2mangkuk.. kalo makan smangkuk ngan aku, kompem tak cukup ekekeke

cida
cehhh...cam kat umah takde milo :P