::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, November 28, 2008

Makan lagik...

Pas selesai urusan paduka tu, mak aku kata dia nak makan2 so aku bawak la dia p Kuantan Parade cuz aku ade nak beli barang kat situ...
Tak tau nak makan ape so aku ajak mak aku p Sri Affa Food Court..
Dak2 ni bile kat situ, tu je la mende yang dia tuju tapi mujurla tak beria nak main kan..
Stakat naik jek tanpa berfungsi okla kan..
Saveee bajet heheheh

Ingatkan takmo makan tapi order gak la mee sup ni..
Tengah2 makan bunyi bising sekeliling, ingatkan ape..
Rupanye drang dah nak tutup, mak aiii malula plak..
Terpaksa makan gopoh gapah huhuhu

Air laici aku pun aritu pakai telan2 jek huhuhu
Mujur sempat abis ihiks..



3 luvbites:

atty's said...

ekekek..tu ler..kedai dah nak tutup..ko sebuk nak makan ena..basuh sendiri mangkuk..

Lina said...

mesti x nikmat kan makan gopoh-gapah...

sery said...

mcm sedap jek mee sup tu..fuh!!