::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, November 7, 2008

Award Ke-2




Award ni aku dapat dari Mama Amie..
Remember that name not Mimie but Mama Amie hahaha adehhh aku pun tak tau camne leh dapat Mimie tu ekekeke
Anyway thanx you my dear..
I'm apreciate it...
Luv u alwiz fwenzz..

So this award aku nak bagi untuk sesiapa saje yang rajin lawat dan komen blog aku ni.. Khas untuk kowang demi menyatakan betapa aku sayang sangat kowang tau..
Thanx sudi kawan ngan aku...
Muahhhhhhhhhhhh................

8 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

oh..oh.. blh ambil erk award ni..aku ni dikategorikan kawan ko yg ko sayang ke..??

Ena said...

kalo ko ase ko rajin jenguk n komen blog aku n paling penting kalo ko syg aku cute... ko amik award tu :P

CuTeMiUt78 said...

oh..oh..oh.. best.. memang sayang sgt kat ko na.. dan rasanya aku ni blh dikategorikan byk mengomen blog ko kan..so mekacih erk.. aku ambil tau...mmmmmuuuuaahhh

cik KOpi said...

kopi leh amik ke...

segannyer tapi tak malu

baru kenal akak 2-3 bulan

UnGu VioLeT said...

dpt award ye kak.. bile la agaknya special award dr akak utk mar yer.. hik2.. tak malu betul la mar nie kan.. hik2..

Suri said...

congrats for the award!! please visit my blog. u r in my circle bloggers =)

Ena said...

cute
ekekeke amik.amik jgn malu2..

dik kopi
jgn ngade2 amik jela..akk tau kamu tu mmg muka tak malu ekekeke

mar
amik jela award tu..
nanti akak wat awar sdiri utk mar ek hehehe

suri
thanx..welkam to my home heheh
jgn lupa amik award

Lina said...

aku ni dah tentu2nya bole amik ye dok hehehe... x malu sungguh... dulikkk...