::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Friday, November 7, 2008

Coping

Adehhh poyossss hubby aku bile dalam tak sihat pun melawak amik gambar..
Siap tunjuk barang yang dibeli walhal tak nampak pape pun ekekeke
Ekceli coping kali ni beli mende2 yang penting jek..

Haaa ni mak aku pesan beli makanan kucen yang dia sayang tu

EH! Nape plak laki aku tu..
Takkan sampai memanjat tangga kot nak amik makanan kucennn

Adehhhh sampai camtu skali...
Suami sape ni oiiiii... aku tak kenai...aku tak kenai huhuhuhu

Haaa ni plak Adik dan Kakak yang pesan so disebabkan RM1.20, beli jek la kan hehehe
Slalu aku borong beli eiskrim banyak2 kat Giant cuz Giant murah giler 99sen jek..

Heheheh ni penting gak wehhh
melawas urk...urk....
ekekekeke

Wokeh...tiba masanye membayar...
Cam lam penjara la plak..
Ni gara2 nak sorok2 la snap ni hehehe




8 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

keh..keh..keh.. awat smpi panjat tangga laki ko tu..

Farazila said...

wahhh..rajinnye....
gy shopinggg....


jadikan itu sbg hobi bersama...
hhihihi

Suki Cida said...

ayen buat apa tu? muahah... baik punya pilih makanan kucing sampai gitu sekali... aah la... suami siapa tu!? mana minik dia?

atty's said...

na..awat laki ko..sampai pjt tangga hah..kalah pekerja kat situ

nurul said...

proud to announce that... husband n wife ni saya dah jumpa kat kuantan.. haha leh lak wat2 tak kenal ek... ;)

lie_nurulz said...

kalah pekerja kat situ..
yg wife pun sangat kijam..wat2 xkenai..kui3..

Ena said...

cute
wakakak
diatas 'ketinggian' yg amat, tu kena panjat ekekeke

zila
hobi? fuyyoo bahye tu coping dijadikan hobby.. mau botak hubby ekekek

cida
sape ek minik dia..ish..ish..ish.. laki sapa la tu... truk tol bini dia bg laki manjat kan kan kan cida wakakaka

atty
kalo ko nak tinggi, tu salah satu exercise yg leh tinggikan badan wakakaka

nurul
wakakak ampehhhh :P

nurulz
eh masih baik lg tau, dlm tak kenal tu leh dok dcc lagi tu..kalo idak lari dahh ekekeke

Lina said...

hehehe... ko coping kat tunas manja taman tas ker...ptg smlm pun aku gi situ...