::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Thursday, November 13, 2008

Pemenang contest

Dah tengok entry kan so pasti kowang tau sape kan

Tapi ekceli takde sape pun yang menang sebab takde orang teka keychain yang btol2 aku miliki tapi disebabkan
ZILA peneka yang paling dekat sebab tu keychain memula aku dapatkan so kowang setuju tak yangmana dia layak dapat pezen dari aku? Dia adalah peneka yang bertuah? Setuju ek....................

So pemenangnye
~FARAHZILA~

Tahniah dik!!! Jangan lupa tinggalkan alamat di email akak ye sayang, kalo nak adiahla... Kalo taknak, ramai lagi berebut tu hehehehe..

Psssttttt aku nak tanye sket leh?
Pesal kowang tak teka keychain baju tu ek...
Takde org yang teka tu, pelik tol aku....


9 luvbites:

atty's said...

loh bznya psaai..tak pasan ena ade buat kuiz.

Ena said...

kehkehkeh
takpe atty... pasni kiter bercontest lagi ek ihiks

lie_nurulz said...

nurul agak derang xteka sbb baju tu cam ala2 lelaki kot..
xkan akak nak pakai yg gitu sndiri punya...kan..
kak na,bila nak wat lagi contest nih..?!!:p

Farazila said...

hah...
saya menang ker??
ade award x nie???
la..zila x ready agy nk buat teks penghargaan..tapi xpelah...ikut skrip sndri la..hehehe

terlebih dahulu, zila ingin mengucapkan jutaan terima kasih kepada penganjur yang sentiasa bermurah hati untuk mengadakan pertandingan meneka keychain pada ahad yang lalu.

disini zila ingin meluahkan perasaan terharu dan amat gembira sekali kerana dapat memenangi pertandingan ini.

rahsia kejayaan zila adalah dengan meneliti setiap inci keychain yang ade dan berdasarkan keupayaan mindaku berbluetooth dr kl ke kuantan.

akhir kata..rajin-rajin lah melawati blog zila dan drop komen....
i luv u guys(sambil melambai tangan kepada para bloggers)...muah..muahh

Ena said...

nurulz
ekekek nak wat camne, dr amik keychain LOVE, ena rela amik keychain baju tu ekekeke

zila
adehhh sape plak suh wat teks penghargaan ni? org suh drop ur address in my email agar akk leh post ur pezen..adeh laa

[yAN!e][pUTraJAya] said...

lama nyer dik yanie tak singgah kat sini

huhuhuu

kenaper diri ku tak menang

uwaaaaaaaaaaaaa

=[

deza said...

Ada contest ker.. terlepas la nampaknya...

CuTeMiUt78 said...

tak pe le.. takde rezeki kan... lain kali ko kena beri hadiah kat aku tau.. heh..heh.. saja gurau je..

p/s: anda telah dikesan utk membuat tag di blog saya.. sila rujuk di blog saya dan jawab ya

UnGu VioLeT said...

akak.. mar ada tag untuk akak.. nnt dtg blog mar.. ambik and buat yer.. cyg selalu dr mar..