::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Wednesday, November 19, 2008

Result diterima

Pas aku amik rekod prestasi Kakak kan, kowang nak tau tak keputusan Kakak?

Sume dapat E..
E tu bukan istilah A,B,C,D,E tau... E maknanye EXCELLENT!!!
Maknanye terbagus la.. yang paling kureng I-Improvement..
Kakak dapat dalam 1..2 jek I tu yang len sume E hehehe
vangga....vangga....vangga...

Ok ni PENULISAN JAWI Kakak...
Dapat 100% gak.....
phiewwwwwwwwwww
salah satu peksa yang dia kena jawab..
5tahun jawab soklan2 ni, giler tol!! kalo aku fail ekekeke

Ok ni Matematik plak
dapat 100% gak...
salah satu soklan2 yang dia jawab..

Ni IQRA' dan dapat 100% gak
Erk! iggy kan kaler tu ek..Kakak memang excited kalo bab mengaler ni huhuhu

Ni Bahasa Melayu dan dapat 100% gak hehehe
Teror kan, leh spelling lagik..
Kalo kowang umo 5tahun leh teror tak cikgu cakap kat depan, kiter dok memikir spelling yang harus dicatit huhuhu... Brilliant tol la...

Ni Phonics plak, adik badik tepon kot ekekeke
Wat teka silang kata dan dapat 100% gak.. alhamdulillah

Eh! mana plak English dia..
Terlupa snap la plak tapi Kakak still dapat 100% gak tau huhuhuhu

Dan kesimpulannya, Kakak dapat pelajar terbaik dan dapat no.1
Kalo ade konvo kan best, mesti aku glemer muahahah (bukan anak dia yg glemer, mak dia plak yg over ekekeke)

TAHNIAH SAYANG!! MOGA KEJAYAAN MU NANTI HINGGA KE MENARA GADING.. JANGAN DI TIKA INI SAJA... IBU SENTIASA MENDOAKAN KEJAYAAN, KESIHATAN DAN KEBAHAGIAANMU SAYANG...

Adik, blajar dari Kakak ye sayang, jangan malas2...



2 luvbites:

atty's said...

pandainya akak..mama nya patut vangga

CuTeMiUt78 said...

pandai kakak.. bagus... dari kecik ler nak kena didik kan na.. harap2 kakak akan menjadi pelajar terbaik hingga kemenara gading.. dan yg pastinya ibunya akan bertambah bangga..