::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 24, 2008

Mak buyung mengidam

Dah 3 ari dah kawan aku ni mengidam nak makan claypot kat Gian tu.. Nak p ari biasa memang tak sempat cuz rehat sejam jek so nak taknak, dia kena tunggu ari Jumaat cuz time tu memang rehat panjang...
So pergila kami ber-3 ni ari jumaat tu...
Disebabkan masih kenyang lagi so adik aku ni suggest p jalan2 coci mata dulu...
Mende la 2orang ni dok cari...
Aku dah dapat dah cari ape yang aku nak beli utk blogger2 aku ni ekekeke
Minggu depan sessi beli n pos mengepos ek...cuz baru dapat gaji ekekek
Yang sorang ni ibarat cam baru dapat gaji...
Ade ek tempat dia nak jenguk membuatkan pengikut2 setia ni pun abis duit dibuatnye
Bukan blanje ke dia tapi tergoda ngan barangan2 yang dia beli so trutla membeli aduhaiii
Pasni takle p beli belah ngan dia ni..bahyeeeeeeeeeeee

Haa ni la dia mak buyung yang mengidam nak makan Kuewtiau Claypot...

Nie la rupanye....

Adik aku pun makan Mee Claypot...

Dan aku.........
hanya makan Nasi Ayam jek..
Aku tak ske claypot...geli r sebab kuah itm dia tu pekat sgt..lagipun dia campo skali ngan cendawan... iyarrrrrrkkkkkkkkkk len sangat rasanye huhuhuhu

Adehh bile la pipi aku nak jadi cam mak buyung ni..
Patutnye mak buyung tembam cam aku huhuhu

Barang2 yang dicoping pada ujung bulan huhuhu

4 luvbites:

Lina said...

sedaplar pulak tgk... aku pun dah lama x makan mee claypot... ko x suka ke ena... rugilar... sedap ko tau...

Suki Cida said...

aik... ni bukan sizilling ke? claypot bukan dlm bikar meh?

CuTeMiUt78 said...

uiish... kemain lagi ya.. eh.. sempat lagi ke klu aku hantar add aku kat ko.. utk tukar2 pezen cam yg ko suggestkan dulu.. blh ke??? ada hadiah utk aku tak..??

Ena said...

lina
sedap ke? geli la aku tgk huhuhu

cida
taram jek la cida yg pasti drang kata sedap huhuhu

cute
mestila sempat..mana ade hadnye..aku pun tertunggu2 gak add ko huhuhu