::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Monday, November 17, 2008

TAG kali ke-13

Ok, kali ni aku kena TAG ngan CUTE
Rules nya.....Buat satu jadual bertulis yg benar lagi suci kesahihannya tentang..."Seawal celik mata kita - masuk keja - sampailah ke terlelapnya 2 bijik mata"...
ekekek kelako la plak caranye..takpe cute... demi ko aku buat ihikss
Meh sape2 nak tau time table aku

5.50 pagi
tit..tit..tit..tit..tit..tit..tit..tit.. (tu jam loceng henpon aku bunyi daaaaa bukan bom nak meletup tau hehehe) Dalam keadaan terpisat2, ngan boring nak p keje dan ngantuk lagi, aku pun bangun dan capai towel n masuk bilik air... Dalam bilik air tu tak mandi lagi, dok merenung, dok termenung dan bila ase dah puas merenung dan termenung baru mandi ekekeke

6.10pagi
Selesai mandi, gerak hubby suh mandi pastu pilih baju yang mana patut nak dipakai p keje dan mekap2...

6.55pagi
Turun bawah, minum air milo n jamah sarapan pagi yang dibuat oleh Bibik aku (klesss u..i ade bibik ekekekek)
Oh ya! anak2 tak bangun lagi, kalo drang bangun pun stakat upah wat susu n dukung drang bawak tron bawah jek la..

7.10pagi
Start moto/keta, p ke opis (hubby aku la bawak, malas aku nak drive kalo jalan sehala melainkan kalo aku ade hal hehehe)

7.25pagi
Sampai opis dan pastinye aku bukak opis la sebab sume orang tak sampai lagi...
Bukak pc dan ape yang patut dibukak la...
Pastu surf jap tenet

8.00pagi
Stat wat keje (cehh keje la sangat)

9.00pagi
p bekpas kat kantin jek..

1.00ptg
Rest time so rest la kan..
Solat n lepak dengar lagu

2.00ptg
Sambung wat keje (yolah tu ekekeke)

5.00ptg
Balik (hubby amik)
Sampai umah trus naik atas, lepak2 n mandi..

6.30ptg
Dok depan TV dengan anak2.. Kalo rasa rajin, kuar nek motor pusing ngan anak2 (hubby aky bawakla ihiks)

7.30mlm
Molot rasa nak mengunyap so carila buah2an dalam peti.. sambil layan dak2 n tgk TV

10.30mlm
Siap2 nak tido..

Tu je la harian aku slalu ekekek
membosankan kan ihikss

Ok, aku nak TAG
LINA

6 luvbites:

Riezal said...

arghh.. baru jawab tag.. orang kena lagi warghh.. haha tersedak aku makan maggi

CuTeMiUt78 said...

heh..heh... akhirnya sempat gak ko buat tag tu..

~ mzznana ~ said...

oh nahe nahe.....ko saje a tu kak...dengki ngn kesenangan horay horay aq kan...whahahaha....utang lu voleeeehhhhhhhhhh

Farazila said...

wah....ini lah kehidupan seorang wanita yang berkejaya, isteri yang soleh, ibu yang mithali..

Ena said...

riezal
wakakak skali skala riezal..asik natap beskal ko jek ihikss

cute
kerna ko cute cheewaaaahh

mzznana
aku mmg jeles muahahaha

zila
hahah cam perli jek tu ekeke

Lina said...

adusssss kene tag gak ker...