::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, November 25, 2008

Tingin makan rojak buah

Jam telah menunjukkan pukul 9.34..
Slalunye time2 camni memang kitaorang berpeleseran depan TV je la tapi ntah camne mak aku bunyi nak makan rojak buah so nak taknak kenala masing2 siap2kan diri teman mak aku p cari rojak buah

Kedai yang terpilih..kat Darat Makbar jek...
Kitaorang ni tak slalu ngat kuar malam so tak tau kedai mana yang best so alik2 asyik kedai tu jek la hehehe
Si Adik kalo p kedai makan memang aku khaskan dia duduk dalam kerusi ni cuz dia kan kecik, sian plak dia nak makan kan

Muka slebet masing2... Siap ala kadar jek ihiks

Loving kapel ekekeke

Nie la rojak buahnye...
Takla sedap mana tapi bole la...

Menu drang yang tak lain tak bukan, MEE GORENG...
Tu pun order satu n kongsi berdua je la...

Satay 10 cucuk untuk QAISYA tapi disebabkan drang takmo so Ibu, Maktok dan Abahnye la menketedarah ekekeke...


4 luvbites:

atty's said...

ko tingin..tingin ni mesti ade apa2 nie ye..

adoi tak menahan satay tuh..

Ena said...

atty
molot jgn cabul ek :P
mana de pape..
bukan aku yg tingin r tp mak aku la :P

Lina said...

ohhh kat situ ye kedai makannya... patut lar cam penah tgk jer tempat tu...

Ayen said...

Yg last skali tu,'menketedarah' ke 'mentekedarah'?....Hahaha..