::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, November 18, 2008

Parent's Day

Hari ni ari Parent's Day so aku dan hubby dikehendaki p ke Taska Kakak utk melihat buku rekodnye... Wahh tersenyum ria Kakak

Nie la Taska Kakak yang cenonet jek...
Orang pun tak ramai mana atleast leh la Kakak blajar elok sket kan...

Sambil menantikan giliran, kitaorang leh tengok dulu slide show gambar2 masa drang bersukan, sambut besday dan beraktiviti la kat PC ni

Dak2n i plak, sambil menanti, drang men la ngan kawan2 drang..

Kami juga dijamu bekpas2 pagi tapi disebabkan aku dah melantak kat umah so aku juz minum air milo je la

Muka aku yang dah tensen cuz dah stengah jam menanti...
Bile nak turn aku ni..
Ade jugak aku ngamuk ni kang...

Dari luar Taska sampai masuk dalam Taska anak branak ni, punyela bosan..
Tapi mujur gak masuk, bile dah masuk tu dalam 5minit pastu, kitaorang di panggil mengadap hehehe

Ni teacher Kakak (empunya Taska la) dan akan mengajar Kakak di tahun hadapan...

Kakak yang ske ati sampai makan meehoon lagik ihiks..

Adik plak makan nasi lemak dan Ibu hanya teman jek tau hehehe


5 luvbites:

UnGu VioLeT said...

cuteeenye dua org anak dara akak tuh!!

CuTeMiUt78 said...

wah.. asyik makan je.. camner ngan result kakak.. ok tak..?

CuTeMiUt78 said...

wah.. asyik makan je.. camner ngan result kakak.. ok tak..?

Ena said...

Mar
tgk Ibunye la pulak muahahaha

cute
arininye entry cute hehehe

Lina said...

ntahnya tunjuk makan jer...