::Followers::

::Click Me::

::Click Me::

Tuesday, November 11, 2008

Barang LENO

Nie la barang2 yang aku order ngan Teddy...
Aku dah biasa pakai kasut, handbag, bra, baju tido malah ubat2an n pinggan mangkuk brand LENO...
Harganya murah dan tahan lama, bagi aku la..
Design dia bole tahan la jugak yang pasti aku selesa..
Kalo beli yang mahal2 tapi tak selesa, takde gunanye jugakkan..
Aku penah beli jenama pe ekkk kless la jugak tapi ntah rasa cam tak selesa jek..
So better aku beli yang dah biasa aku pakai.. harga pun murah...
Jimat lagik hehehe.. EH! cam nak promote LENO la plak
Tapi atas orangla kan, ni pendapat aku
Comei tak...comei tak ekekekkekeke

Oh! Ya, ni bukan aku beli tau tapi Teddy pezenkan aku sempena besday aku yang dah lama lepas anyway thanx Ted cuz ko tak memungkiri janji..
(Kekadang agak terkilan bile seseorang menjanjikan nak menghadiahkan kita sumtin sempena ari bersejarah kita namun hingga kini bayang2 hadiah tu pun tak nampak, bukan sebab kita materialistik cuma tak salahkan kita nak pezen sempena besday kita hehehe)
Ted, nanti aku bagi ko pezen gak ek..
Tungguuuuuuuuuuuuuu...............
Aku pos jek ek..
Thanx ted..windu kenangan ngan ko huhuhu



3 luvbites:

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya dpt hadiah lagi..leno barangannya memang berkualiti..

juelee said...

saya pernah gak pakai Leno nie, best gakk

Ena said...

cute n jue
meh kiter jadik duta LENO ekekeke